Bundesliga: Frankfurtba igazolt a Wolfsburg gólképtelen csatára

Vágólapra másolva!
2013.01.29. 13:56
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Eintracht Frankfurt másfél éves kölcsönszerződést kötött Srdjan Lakiccsal, a Wolfsburg háromszoros horvát válogatott csatárával.

Lakic a Kaiserslauternben lett a német átigazolási piac keresett játékosa, miután 2008 és 2011 között 80 bajnokin 35 találatig jutott. Szerződése lejártával a Wolfsburghoz igazolt 2011 nyarán, de azóta mintha meg lenne átkozva: se a „farkasok” mezében, se a Hoffenheimnél (amelyben kölcsönben szerepelt) nem tudott bajnoki gólt szerezni. Az elmúlt két idényben egyetlen alkalommal talált a hálóba, egy RB Leipzig elleni kupamérkőzésen.

A Frankfurt mindenképpen szeretett volna csatárt igazolni, hiszen a téli átigazolási időszakban Rob Friend az 1860 Münchenbe, az exdebreceni Dorge Kouemaha pedig a török Gaziantepsporba szerződött.

A piacon persze nem az Eintracht Frankfurt az egyetlen „mozgolódó": a Kicker úgy tudja, az 1. FC Nürnberg már megkezdte a tárgyalásokat a Nagoja Grampus szélsőjével, a japán válogatott Kanazaki Muval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik