Bundesliga: Doll csapata különleges mezben lép pályára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.21. 13:13
null
Thomas Doll most igazán dühös lehet (Fotó: AFP)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hannover a következő Eintracht Frankfurt elleni bajnokin különleges mezben fog pályára lépni. Thomas Doll együttesének szerelésére olyan drukkerek neve került föl, akik azt előrendelték november 14-ig. Ezenfelül még a játékosok és az edzői stáb tagjai is meg lesznek nevezve a mezen, kivéve a volt Fradi-tréner – jelentette be a klub a hivatalos honlapján. 

A különleges lehetőséget október 25-én hirdette meg a német klub, és ezt összesen 1200 Hannover-szurkoló használta ki. Egészen november 14-ig lehetett előrendelni a dresszt, ekkor az összes név már biztossá vált, köztük a játékosoké és a szakmai stábé is.

Thomas Dollt január végén nevezték ki, nem mellesleg a télen nem egy futballistát szerződtettek, de a sportszergyártó Jako rögtön jelezte a gárda felé, hogy a gyártási technológia miatt nem lehetséges új nevek ráírása. Így még az ősszel irányító André Breitenreiter és segédedzője, Volkan Bulut szerepelnek a szerelésen.

Az FTC volt trénere kommentálta a „szörnyű" helyzetet a csapat honlapjának.

„Egyáltalán nem probléma számomra. Itt most a szurkolókról van szó, értelmetlen lett volna eltérni ettől a hosszú távú tervtől. Reméljük, hogy ez a kivételes mez szerencsét jelent majd nekünk."

Hannover 96 on Twitter

Wir stehen bei den Fans im Wort!" - Warum auf dem #H96-Mitglieder-Sondertrikot neben 1200 anderen auch der Name Breitenreiter steht und es für uns trotzdem keine Option war, am Sonntag nicht darin zu spielen: #NiemalsAllein https://t.co/TMesG8iuqV


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik