Bundesliga: az újoncnál folytatja a Bayerntől távozó védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.01. 11:41
Megtalálta új klubját Holger Badstuber: a Bayern Münchentől távozó védő a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) újoncánál, a VfB Stuttgartnál folytatja pályafutását. A Kicker úgy tudja, a 28 éves futballista már megegyezett a svábokkal, csak a hivatalos megerősítés még várat magára.

A többször hosszas sérüléssel bajlódó Badstuber a Bayern Münchennél töltött nyolc éve alatt 119 bajnokin lépett pályára. A legutóbbi szezon második felét kölcsönben töltötte a Schalkénál, végleges szerződést azonban nem kötöttek vele. Sőt, a bajoroknál sem tartanak igényt a szolgálataira, így a Kicker szerint szabadon távozhat a Bayerntől.

A német sportlap úgy tudja, a 28 éves belső védő tárgyalt többek között a spanyol Sevillával és a portugál Sportinggal, ám végül a Stuttgart ajánlatára bólintott rá. Badstuber számára nem lesz ismeretlen a közeg: korábban két évet töltött (2000–2002) a stuttgartiak utánpótlásában. A 31-szeres német válogatott bekk nagy erősítés a Stuttgartnak, hiszen öt középső védőjük közül csupán egynek van Bundesliga-tapasztalata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik