Bundesliga: az exbayernes orvosira érkezett a Dortmundhoz – sajtóhír

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2020.01.31. 09:46
null
Emre Can a Borussiában folytathatja (Fotó: AFP)
A Borussia Dortmund bónuszokkal együtt 30 millió euróért cserébe szerződteti a Juventus 25-szörös német válogatott labdarúgóját, Emre Cant. A futballistának már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon kell túlesnie – írja a Sky Sports Italia.

Can távozásáról már jó ideje lehetett híreket hallani, a 26 éves középpályás Maurizio Sarri érkeztével perememberré vált Torinóban, és az őszi Bajnokok Ligája-idényre be sem nevezték őt. Az idényben eddig csak nyolc bajnokin játszott, kétszer volt kezdő és egy meccset sem játszott végig.

A Transfermarkt által 33 millió euróra taksált középpályás a Bayern Münchenben kezdte profi pályafutását, 2013-ban a Leverkusenhez, 2014-ben a Liverpoolhoz igazolt, majd az angol klubtól, szerződése lejártával, 2018 nyarán távozott és lett a Juve labdarúgója.

A BVB csütörtökön megvált spanyol válogatott támadójától, a Bundesligában 37 találkozón 23-szor eredményes Paco Alcácertől, akiért 23 millió eurót fizetett a Villarreal. Can megszerzéséhez ez a transzfer tette teljessé az anyagi hátteret.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik