Bundesliga: akinek nem tetkója, hanem bayernes szeme van

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.24. 15:49
null
Kézzel festett logó az üvegszemen
A jobb szemét elvesztette, de így egyedi módon fejezheti ki imádatát szeretett csapata iránt: Ryan Gibsonnak üvegszeme van, amelyen Bayern-logó virít, kvázi pupillaként.

 

„Mindenkinek lehet Bayern-tetoválása, de nem mindennap látsz olyat, hogy valaki a szemével fejezi ki szeretetét a klub iránt” – mondta Gibson.

És ezzel a kijelentéssel nem is nagyon lehet vitatkozni. Ellenben csodálni lehet a 33 éves férfi hozzáállását. És itt most nem elsősorban a Bayern-imádatára gondolunk. Gibson ugyanis betegsége miatt veszítette el egyik szemét, a ráknak egy nagyon ritka változata támadta meg a szervezetét.

További érdekesség a történetben, hogy főhősünk nem is németként, hanem amerikaiként szurkol szeretett csapatának. Nevezetesen Dél-Karolina állam York megyéjében lakik, és természetesen a helyi Bayern-szurkolói klubnak is a tagja.

Saját bevallása szerint amikor meglátják az emberek az üvegszemét, akkor két téma kerül szóba, az egyik a bajor klub, a másik természetesen a betegsége, amiről Amerikában is kevesen tudnak.

„Ez egy nagyon ritka betegség, kisebb a valószínűsége, mint hogy a Leicester City megnyeri az angol bajnokságot” – mondta Gibson illusztrálva, hogy egyik szemét ugyan elveszítheti az ember, de a humorérzéke azért még megmaradhat.

Az egyedi szurkoló: Ryan Gibson
Az egyedi szurkoló: Ryan Gibson

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik