Bundesliga: kevés a játékperc, a Bayerntől igazolhat a Dortmund

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.18. 11:18
Sebastian Rode, a Bayern München labdarúgócsapatának középpályása a nyáron távozhat a német rekordbajnoktól – írja a Kicker. A 25 éves játékosnak több topligából is akad kérője, és Thomas Tuchel, a Borussia Dortmund trénere is szívesen látná a csapatában.

A téli átigazolási időszakban a bajorok minden Rodéért érkező ajánlatot visszautasítottak, pedig a középpályás mindössze 169 percet játszott ebben az idényben a Bundesligában. A Kicker arról ír, hogy a futballista több játéklehetőségre vágyik, ezért a nyáron távozni kíván a „bőrnadrágosoktól”.

A hírek szerint a Dortmund mellett a Schalke, a Bayer Leverkusen, az Atlético Madrid, a Tottenham Hotspur és az Arsenal is szívesen foglalkoztatná a korábbi német U-válogatottat.

Rode 2014 nyarán ingyen érkezett a Bayern Münchenhez, ám Guardiolánál csak epizódszerep jutott neki a csapatban. Az elmúlt szezonban 23 Bundesliga-meccsen két gólt szerzett és öt gólpasszt adott. Szerződése 2018-ig él, piaci árát a transfermarkt.de 8 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik