Bundesliga: 850 góltalan perc – Szalai volt csapata ellen törné meg a szériát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.04. 22:20
Szalai Ádám, a Hannover 96 labdarúgócsapatának magyar válogatott centere a Hannoverische Allgemeine Neue Pressének beszélt a kieső helyen álló klubnál uralkodó hangulatról és a Mainz elleni, soron következő bajnokiról, melyen volt csapata ellen léphet pályára.

A helyi lap megjegyzi: Szalai 850 perces góltalansági sorozatban van a bajnokikon – a magyar csatár legutóbb a 2014–15-ös Bundesliga-szezon 15. fordulójában az Eintracht Frankfurt kapujába talált be, 2014. december 12-én.

Szalai Ádám most volt csapata ellen bizonyíthat – arra pedig, hogy megtalálja ismét góllövő cipőjét, mind neki, mind nehéz helyzetben levő klubjának nagy szüksége lenne.

„Természetesen számomra mindig is a Mainz lesz a csapat, mely lehetőséget biztosított nekem, hogy a Bundesligában játszhassak. De ez a meccs fontosabb lesz annál, mint hogy én a volt klubom ellen játszom. Nem egyszerű a helyzetünk, amikor egy csapat a tabella alján áll, akkor nem lehet jó hangulatról beszélni. Mindenki feszült, nagy a tét. Én mindig a soron következő mérkőzésre koncentrálok – azt mondom, menjünk és csináljuk meg!” – idézi Szalait a Hannoverische Allgemeine.

A magyar csatár arról is beszélt, hogy az edzésekkel szemben a meccseken továbbra is gólképtelen, no meg szót ejtett a nyári Európa-bajnokságról.

„Összehasonlíthatatlan az edzés és a mérkőzés – az öt az öt elleni játékban sokkal több a lehetőség, hogy jó helyzetből tüzelhessünk. A nyárral és az Európa-bajnoksággal pedig még nem foglalkozom – jelenleg csak a Hannover jár a fejemben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik