Bayern: A világon senki sem ér 100 millió eurót – Hoeness

Vágólapra másolva!
2017.08.30. 14:15
Uli Hoeness, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München elnöke nincs túl jó véleménnyel az átigazolási időszakban történtekről.

Mint ismert, a legnagyobb durranásként a Paris Saint-Germain 222 millióért megszerezte Neymart a Barcelonától, ezt követően a gránátvörös-kékek elhozták Ousmane Dembélét a Borussia Dortmundtól – a francia támadó vételára akár a 150 millió eurót is elérheti!a Paris Saint-Germain 222 millióért megszerezte Neymart a Barcelonától, ezt követően a gránátvörös-kékek elhozták Ousmane Dembélét a Borussia Dortmundtól – a francia támadó vételára akár a 150 millió eurót is elérheti!

Uli Hoeness, a Bayern München első embere ennek kapcsán elmondta, ő még 100 millió eurót sem fizetne játékosért.

„Még ha megtehetném, akkor sem akarnék ennyit kifizetni senkiért – kommentálta Hoeness az elmúlt hetek történéseit. – Számomra ez pénz. Nálunk ez a téma nem is lehet kérdéses. Megítélésem szerint a világon egyetlen játékos sem ér százmillió eurót.”

„Jelenleg ebben a játékban nincsenek határok, és csak a futballisták nyerhetnek. Hogy őszinte legyek, nem tudom, hová vezet ez az egész… Olyan ponthoz érkeztünk, aminél átkozottul óvatosnak kell lennünk. Most van az, hogy újra át kell gondolnunk ezt az egészet, és vissza kell állítanunk a megfelelő arányokat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik