Bayern: Rummenigge kiakadt a Müllernek ajánlott bér miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.21. 13:15
A Manchester United már elszipkázta a nyáron a Bayern Münchentől Bastian Schweinsteigert, és kivetette hálóját Thomas Müllerre is – akinek szintén évi húszmillió eurós évi bért ígér.

Bár Louis van Gaal erősen tagadja az érdeklődést, de egyik nagy kedvence volt a Bayernnél Thomas Müller, és már korábban is szerette volna őt Manchesterbe csábítani – a hírek szerint az angolok 100 millió eurót sem sajnálnának a támadó mindenesért.

Akit évi húszmilliós fizetéssel csábítanak (ez nem sokkal több, mint amennyit Schweinsteiger kap most), a Bayernnél egyébként az átlagfizetés évi 7.1 millió euró, internetes források szerint Müller ennél pár százezerrel keres többet.

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München labdarúgócsapatának elnöke megígérte a szurkolóknak, hogy nem adnak el újabb játékost a Unitednek, de kiakadt az újabb MU-s ajánlat miatt.

„A Bundesligának sürgősen lépnie kell, mert az angolok most már kenterbe vernek bennünket. A játékospiacon, a marketinges ügyekben és a tévés pénzek terén – mindenhol, és nem is kicsit. Azt hiszem, a Bundesligának mindent meg kell tennie, hogy ne szakadjon le még jobban. Aki követi az átigazolási piacot mostanában, különös tekintettel az angolokra, az tudja, hogy mennyire megerősödtek. Vigyáznunk kell, nehogy kiürüljön a Bundesliga…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik