Bayern: Robben a szezon végéig kidőlt, a klub cáfol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.29. 14:13
Egybehangzó német sajtóinformációk szerint a Bayern München labdarúgója, Arjen Robben ebben a szezonban már nem léphet pályára, mivel korábbi sérülése kiújult a csapat edzésén. A híreket a klub részéről Markus Hörwick sajtóreferens nem sokkal később tagadta.

Mint korábban megírtuk, a holland labdarúgó a márciusi, Anglia elleni felkészülési mérkőzés előtt szenvedett combközelítőizom-sérülést. Eddig úgy nézett ki, a támadó a május 21-i Német Kupa-döntőre felépül – amelyen a Bayern München a Borussia Dortmunddal csap össze –, de erre újabb sérülése miatt nem kerülhet sor. Robben a héten kezdte újra a munkát az első csapattal, de egy futógyakorlat során kiújult a sérülése.a holland labdarúgó a márciusi, Anglia elleni felkészülési mérkőzés előtt szenvedett combközelítőizom-sérülést. Eddig úgy nézett ki, a támadó a május 21-i Német Kupa-döntőre felépül – amelyen a Bayern München a Borussia Dortmunddal csap össze –, de erre újabb sérülése miatt nem kerülhet sor. Robben a héten kezdte újra a munkát az első csapattal, de egy futógyakorlat során kiújult a sérülése.

A villámléptű szélsőnek várhatóan három hónapot kell kihagynia, így ebben az idényben már biztosan nem lép pályára, és elképzelhető az is, hogy a Pep Guardiolát váltó Carlo Ancelotti első edzésein sem vehet részt.

A német sajtóban felröppenő híreket Markus Hörwick, a Bayern sajtóreferense nem sokkal később kategorikusan cáfolta.

„A Robben állapotáról szóló hírek hamisak. Azt feltételezzük, hogy még ebben az idényben visszatérhet a pályára” – fogalmazott Hörwick.

Robben a 2015–2016-os szezonban 120 napot hagyott ki sérülés miatt, és mindössze 22 tétmérkőzésen lépett pályára, 7 gólt szerezve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik