Bayern: Ribérynek nincs szüksége a CR-féle biztatásra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.28. 22:42
Franck Ribéry elmondta, nincs szüksége külön akciókra a Bayern München szurkolói részéről ahhoz, hogy tudja, mennyire kedvelik őt.

„Jó érzés lehetett Ronaldónak, de én sokkal nagyobb szeretetet kapok itt Münchenben. És ehhez itt nincs szükség hasonló gesztusokra, ezek nélkül is tudom, hogy a Bayern-szurkolók mennyire kedvelnek, és nap mint nap éreztetik is velem" – nyilatkozta Ribéry annak kapcsán, hogy a Real Madrid drukkerei a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-meccs alkalmával Ronaldót ábrázoló maszkokat mutattak fel, támogatásukról biztosítva kedvencüket, akit többen meg is koronáztak az Aranylabdával. A kampányt szervezők állítólag az Aranylabda-szavazás kihirdetéséig minden meccs 7. és 77. percében a portugált éltetik, plusz természetesen, ha gólt szerez, utóbbira egy ideig még várni kell.Ribéry annak kapcsán, hogy a Real Madrid drukkerei a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-meccs alkalmával Ronaldót ábrázoló maszkokat mutattak fel, támogatásukról biztosítva kedvencüket, akit többen meg is koronáztak az Aranylabdával. A kampányt szervezők állítólag az Aranylabda-szavazás kihirdetéséig minden meccs 7. és 77. percében a portugált éltetik, plusz természetesen, ha gólt szerez, utóbbira egy ideig még várni kell.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség állítólag elhalasztotta a szokásos aranylabdás fotózást Ribéryvel, miután a voksolás határidejét kitolták, a jól értesültek pedig azt is tudni vélik, hogy vb-pótselejtezőn négy gólt szerző Ronaldo előzni fog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik