Bayern: „Ribéry még mindig azt hiszi, hogy Messi és CR szintjén van”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.03. 18:41
null
Ribéry baja sérülésekkel és formaingadozással is meggyűlt (Fotó: AFP)
Markus Babbel, a Bayern München korábbi válogatott futballistája kemény kritikával illette a bajorok francia szélsőjét, Franck Ribéryt, valamint a csapat többi tagját, akik hozzájárultak Carlo Ancelotti menesztéséhez.

 

„Franck Ribéry az elmúlt két évben nem szerzett gólt a Bajnokok Ligájában. Még mindig azt hiszi, hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo szintjén van, de az igazság más: amikor szükség lenne rá, ő nincs itt, hogy segítsen.”

„Egy kicsit bosszantó számomra, hogy ez az egész dolog Carlo Ancelottin csattant. Ribéry rengeteget tett a klubért korábban, és fantasztikus játékos volt, ám ezt manapság már nem tudja megismételni, az én szememben nem tud megfelelni az elvárásoknak.”

Az 51-szeres német válogatott Babbel amellett sem ment el szó nélkül, hogy Ribéry pár héttel ezelőtt a lecserélése után a kispadhoz vágta a mezét az Anderlecht ellen 3–0-ra megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

„Ez abszolút elfogadhatatlan számomra. A klubnak cselekednie kellett volna, de pontosan ez a probléma. Ha Ribéry megsértődött, hívta Uli Hoenesst, és Ancelotti máris vert helyzetben volt. Néhány Bayern-játékos a múltban él: igaz, világbajnokságot és Bajnokok Ligáját is nyertek, ez most azonban a csapat jelenéről szól. Egyáltalán nem voltam meglepve, hogy Ancelotti más összeállításban küldte fel az együttest a PSG ellen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik