HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.10.03 18:41 Frissítve: 2017.10.03 19:28

Bayern: „Ribéry még mindig azt hiszi, hogy Messi és CR szintjén van”

Markus Babbel, a Bayern München korábbi válogatott futballistája kemény kritikával illette a bajorok francia szélsőjét, Franck Ribéryt, valamint a csapat többi tagját, akik hozzájárultak Carlo Ancelotti menesztéséhez.

HIRDETÉS
Ribéry baja sérülésekkel és formaingadozással is meggyűlt (Fotó: AFP)

 

„Franck Ribéry az elmúlt két évben nem szerzett gólt a Bajnokok Ligájában. Még mindig azt hiszi, hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo szintjén van, de az igazság más: amikor szükség lenne rá, ő nincs itt, hogy segítsen.”

„Egy kicsit bosszantó számomra, hogy ez az egész dolog Carlo Ancelottin csattant. Ribéry rengeteget tett a klubért korábban, és fantasztikus játékos volt, ám ezt manapság már nem tudja megismételni, az én szememben nem tud megfelelni az elvárásoknak.”

Az 51-szeres német válogatott Babbel amellett sem ment el szó nélkül, hogy Ribéry pár héttel ezelőtt a lecserélése után a kispadhoz vágta a mezét az Anderlecht ellen 3–0-ra megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

„Ez abszolút elfogadhatatlan számomra. A klubnak cselekednie kellett volna, de pontosan ez a probléma. Ha Ribéry megsértődött, hívta Uli Hoenesst, és Ancelotti máris vert helyzetben volt. Néhány Bayern-játékos a múltban él: igaz, világbajnokságot és Bajnokok Ligáját is nyertek, ez most azonban a csapat jelenéről szól. Egyáltalán nem voltam meglepve, hogy Ancelotti más összeállításban küldte fel az együttest a PSG ellen.”

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.08.13 21:34:21

Német labdarúgás VINCZE SZABOLCS, SZABÓ MIKLÓS (Berlin)

A Nemzeti Sport Berlinben, a kupameccsre készülő Hertha BSC edzésén járt.

2018.08.12 10:04:25

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Vidal után Boateng is mehet, a kiszemelt kézenfekvő. Megérkezett a kínai Dortmundba. Csapatsoroló I.

2018.08.02 12:39:26

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. A Hoffenheim Huthért Meyerrel vágna vissza, nem tolonganak az ötvenmilliós horvátért.

2018.07.23 22:47:48

Német labdarúgás L. PAP ISTVÁN

NS-VÉLEMÉNY. Azzal sehol sem vádolta senki, hogy feltúrta volna a pályát.

HIRDETÉS
HIRDETÉS