Bayern: Ribéry már tudja, hol folytatja a következő években

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 14:31
null
Ribéry hűségesküt fogadott a Bayernnek (Fotó: Reuters)
Franck Ribéry egyértelműen kijelentette, Európában csak a Bayern Münchennél tudja elképzelni magát, amíg a legmagasabb szinten futballozik, kizárólag a bajorok játékosa lesz.

A 31 éves játékos – akinek szerződése 2017 júniusáig érvényes – alapember lett a Bayernnél, miután 2007-ben távozott az Olympique Marseille-től 292 mérkőzésen lépett pályára, ezeken (a transfermarkt.de adatai szerint) kereken 100-szor talált be és 145 gólpasszt adott.

„Nem lesz másik klubom a Bayern után, nem akarok távozni – mondta Ribéry. – Azt még el tudom képzelni, hogy levezetni elmegyek az Egyesült Államokba vagy Dubaiba, hogy új élményeket szerezzek, de az ki van zárva, hogy Európában más klub mezében pályára lépjek, ahhoz túlságosan is tisztelem a Bayernt.”

A következő hetekben azonban Ribéry nem léphet pályára szeretett klubjában, a korábbi francia válogatott futballista combizomhúzódással dőlt ki a sorból, melynek következtében a Wolfsburg, a Schalke és a Stuttgart elleni bajnokiról biztosan lemarad. könnyített edzéseket jövő szerdán kezdheti újra, a csapattal két hét múlva gyakorolhat ismét, míg legkorábban február közepén térhet vissza a pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik