Bayern: Real-játékosra fenik a fogukat a bajor klubnál?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.07. 16:33
null
Lehet, hogy ez Isco utolsó szezonja Madridban? (Fotó: AFP)
Német és spanyol sajtóhírek szerint a Bayern München is szívesen látná a soraiban a Real Madridban futballozó Iscót.

A németek mellett a Liverpool, a Manchester United, a Manchester City és a Juventus is érdeklődik a 26 éves játékos iránt, a hírek szerint azonban a legkomolyabb jelentkező a bajor klub.

A Bayernnél James Rodríguez kölcsönmegállapodása lejár a szezon végén, s amennyiben nem marad Münchenben, őt helyettesíthetné a spanyol válogatott labdarúgó. Így az sincs kizárva, hogy a kolumbiai pedig visszatér a spanyol fővárosba.

Iscónak 2022-ig van szerződése a Real Madriddal, ám a jelenlegi idényben Santiago Solari vezetőedző irányítása alatt csupán epizódszerep jut neki – igaz, a gárda legutóbbi találkozóján (6–1-es győzelem a Melilla ellen a kupában) ő viselte a csapatkapitányi karszalagot és két gólt is szerzett.

A középpályás kontraktusában 700 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, de persze ez megegyezéstől függően erősen alkuképes lenne – pláne, ha James Rodríguez is az üzlet részévé válna.

A Real argentin trénerét még a Roma elleni BL-mérkőzés után kérdezték meg arról, miért mellőzi Iscót a fontosabb meccseken, a vezetőedző azonban nem válaszolt. Spanyol médiaértesülés szerint a szakember nem elégedett a játékos edzésmunkájával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik