Bayern: Niko Kovac számít az idén kölcsönadott játékosokra

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.05.17. 17:17
A Bayern München új vezetőedzője, Niko Kovac nyártól számít a német bajnokcsapat kölcsönadott labdarúgói közül Serge Gnabryra és Renato Sanchesre is.

A német válogatott Gnabryt tavaly nyáron igazolták a müncheniek a Werder Brementől, de rögtön kölcsönadták a Hoffenheimnek, ahol 22 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára, és tíz gólt szerzett.

A portugál Renato Sanchest 2016-ban a franciaországi Európa-bajnokság legjobb fiatal játékosának választották. A német klub néhány héttel a torna előtt 35 millió eurót fizetett érte, ám nem tudott állandó helyet kivívni magának a csapatban.

Tavaly nyáron kölcsönadták a Premier League-ben szereplő Swansea Citynek, amelyben 15 tétmeccsen szerepelt, gólt nem szerzett, ráadásul január óta sérülés miatt nem futballozhat, ezért nem került be a portugálok 35 fős bő világbajnoki keretébe sem.

A Bayern München ügyvezetője, Karl-Heinz Rummenigge a Münchner Merkur című lapnak adott interjújában jelentette be, hogy Niko Kovac mindkét kölcsönjátékosra számít a következő évadban.

A gárdának még egy mérkőzése van hátra Jupp Heynckes vezetőedző irányításával: a Német Kupa szombat esti döntőjében éppen Kovac jelenlegi együttesével, az Eintracht Frankfurttal találkozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik