Bayern: Niko Kovac ezt a két játékost akarta, hiába…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.10. 13:41
null
Legutóbb hazai pályán szenvedett háromgólos vereséget Kovac csapata (Fotó: AFP)
A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezetőedzője, Niko Kovac a német Bild értesülése szerint szívesen látta volna a csapatában Kevin Vogtot, valamint Ante Rebicet, de a vezetőség nemet mondott a kéréseire.


Vogt jelenleg a Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim csapatkapitánya. A 27 éves játékos 2009-ben mutatkozott be a Bundesligában, eddig 180 mérkőzésen lépett pályára. A 25 éves horvát világbajnoki ezüstérmes támadó, Ante Rebic a Frankfurtot erősíti, s miután visszatért sérüléséből, a legutóbbi három bajnokiján három gólt szerzett.

A lap szerint a nyáron Kovac tárgyalásokat kezdeményezett a két játékossal, de a müncheni együttes vezetősége elutasította a kérését. A Bayern nyári átigazolási politikáját sokan bírálták, mert a klub alig igazolt, viszont eladta Arturo Vidalt, Sebastian Rudyt és Juan Bernatot is. Utóbbi távozását most nagyon sajnálhatják, mivel David Alaba és Rafinha sérülése miatt két szélső hátvédjét is mellőzni kényszerül Kovac.

A Bayern München a legutóbbi négy mérkőzésén nem tudott nyerni, és a német bajnokság tabelláján visszaesett a 6. helyre. Kovac menesztéséről nemrégiben a klubelnök, Uli Hoeness hessegette el a pletykákat, aki azt mondta: az utolsó csepp véréig védi a szakembert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik