Bayern: Nem tudom elképzelni, hogy máshol játsszam - Pizarro

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.10. 11:36
Robert Lewandowski érkezése ellenére szerződést hosszabbítana a Bayern Münchennel Claudio Pizarro, a német bajnok 35 éves támadója, aki jelenleg is csak a második számú középcsatár a klubnál Mario Mandzukic mögött.

„Nagyon jól érzem magam, bombaformában vagyok, és a következő szezonban is a Bayern Münchenben szeretnék játszani" – mondta a 35 éves Pizarro a müncheni Tageszeitungnak a szudáni el-Merreih csütörtöki 2–0-s legyőzése után (ő szerezte a második gólt). a szudáni el-Merreih csütörtöki 2–0-s legyőzése után (ő szerezte a második gólt).

A perui szerződése a nyáron lejár, de ha rajta múlna, hosszabbítana. Matthias Sammer azonban azt mondta a lapnak, hogy Pizarro és a belga Daniel Van Buyten sorsáról csak a szezon hajrájában döntenek.

„Nem tudom elképzelni, hogy más klubban játsszam. A Bayern a világ öt legjobb csapata közé tartozik, az én szememben egyértelműen a legjobb. Emberileg is a legjobb választás, kiváló a közösség. Nehéz olyan csapatot találni, amely akár csak megközelíti ezt a szintet" – mondta Pizarro, akit a jelek szerint nemcsak Lewandowski érkezése hagy hidegen, hanem azok a szakértői vélemények is, hogy Josep Guardiola hamarosan áttér arra a játékrendszerre, amelyben nincs helye klasszikus középcsatárnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik