Bayern München: Olyan vagyok, mint egy nő… – Guardiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.05. 12:45
Pep Guardiola, a német élvonalbeli Bayern München spanyol vezetőedzője azt mondja, nem okoz gondot neki, hogy a tavaszi kihívások mellett már a nyáron induló Manchester City-karrierjére is készülnie kell.

Mint ismert, a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes szakember a szezon végén távozik a Bayerntől, s a Premier League-ben szereplő Manchester City menedzsere lesz. A német sajtó szerint ez zavart okozhat a München tavaszi idényében, de Guardiola nem aggódik.

„Olyan vagyok, mint egy nő, képes vagyok egyszerre több feladatra koncentrálni – mondta Pep Guardiola. – Ura vagyok a helyzetnek, mindkét oldalra kellő energiát fordítok. Nem lesz gond, van érzékem ehhez.” a Premier League-ben szereplő Manchester City menedzsere lesz. A német sajtó szerint ez zavart okozhat a München tavaszi idényében, de Guardiola nem aggódik.

„Olyan vagyok, mint egy nő, képes vagyok egyszerre több feladatra koncentrálni – mondta Pep Guardiola. – Ura vagyok a helyzetnek, mindkét oldalra kellő energiát fordítok. Nem lesz gond, van érzékem ehhez.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik