Bayern München: kidőlt az egyik válogatott alapember

Vágólapra másolva!
2017.09.06. 19:50
Szerdán Carlo Ancelotti vezetőedző már edzést vezényelt a Bayern München labdarúgócsapatának, a gyakorlásról öten hiányoztak. James Rodríguez és Arturo Vidal még nem (t)ért vissza a válogatott meccseket követően, Sebastian Rudy a társaktól külön gyakorolt, Juan Bernat sérüléséből lábadozik, David Alaba viszont megsérült, és a jelek szerint hosszabb kihagyás vár rá.

Alaba az osztrák válogatott Grúzia elleni világbajnoki selejtezőjén (1–1) sérült meg, le is kellett cserélni. A találkozó után Marcel Koller szövetségi kapitány csak annyit mondott: „Nem néz ki jól a lába…” A Bayern München játékosának a bokaszalagja sérült meg. A védőként és középpályásként is bevethető 25 éves futballista vizsgálatok előtt áll, azt a bajorok még nem is közölték, hogy mennyi kihagyásra kényszerül.

Nehéz hetek várnak a Bayernre: szombattól kezdve 23 nap alatt hét mérkőzést játszik Ancelotti együttese. A Bundesligában sorrendben a Hoffenheimmel, a Mainzcal, a Schalkéval, a Wolfsburggal és a Herthával találkoznak a bajorok, a Bajnokok Ligája csoportkörében pedig az Anderlechtet fogadják és a PSG-hez utaznak az említett időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik