Bayern: Müller, Robben és egy „kevés” pénz Di Maríáért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 10:26
null
Arjen Robben és Thomas Müller Manchesterbe teheti át a székhelyét? (Fotó: Action Images)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München ügyeivel kiemelten foglalkozó Bild átigazolási bombát vár a csapattól.

 

A lap szerint a bajorok készek Arjen Robbent, a Manchester United által régóta „űzött” Thomas Müllert valamint egy tekintélyes összeget is áldozni arra, hogy megszerezzék a „vörös ördögöktől” Ángel Di Maríát.

A beszámoló megemlíti, hogy Pep Guardiola vezetőedző kívánsága a csere, mivel szeretné felfrissíteni a csapatát, hogy azzal ismét a legrangosabb célokért küzdhessenek.

Az angol lapok hozzáteszik, ha a Bayern valóban kész ezt a hármast bedobni, az könnyedén megfontolásra csábíthatja Louis van Gaalt, mivel a Real Madridtól 60 millió fontért szerződtetett argentin klasszis előző idénye a biztató kezdés után a sérülések és gyenge forma miatt nem a várakozásoknak megfelelően alakult.

Korábbi beszámolók azt vetették fel, hogy Bastian Schweinsteiger is az üzlet részét képezheti, de a középpályás maradna Németországban, így bekerült a korábban a Chelsea-t is erősítő Robben, valamint a meg nem nevezett pénzösszeg az alkuba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik