Bayern: megható gesztussal segített a kapus a rajongón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.05. 15:21
Megható történet látott napvilágot Szalai Ádámék tegnapi, Bayern München elleni mérkőzésével kapcsolatban. Sven Ulreich, a bajorok kapusa bejuttatott egy halálos beteg szurkolót a Hoffenheim elleni meccsre a Rhein-Neckar-Arenába, annak ellenére, hogy már minden jegy elkelt az összecsapásra.

Dennis Jax, a 17 esztendős Bayern-szurkoló gyógyíthatatlan leukémiában szenved. Minden vágya volt, hogy eljusson a müncheni csapat egyik összecsapására, azonban az állapota miatt az Allianz Arénáig (a bajorok stadionja) nem tud eljutni. gyógyíthatatlan leukémiában szenved. Minden vágya volt, hogy eljusson a müncheni csapat egyik összecsapására, azonban az állapota miatt az Allianz Arénáig (a bajorok stadionja) nem tud eljutni.

Ezt meghallva a Hoffenheimhez látogató Bayern kapusa, Ulreich felajánlotta neki a saját tiszteletjegyeit a tegnapi találkozóra, ezzel megadva a lehetőséget az ifjú rajongó számára, hogy végre láthassa kedvenc csapatát.

A találkozó ugyan nem a bajorok kénye-kedve szerint alakult (Szalaiék nyertek egy góllal), ám Ulreich reméli, ennek ellenére jól szórakozott a fiatalember, illetve elmondta, nem volt kérdés, hogy segít ebben a helyzetben.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik