HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.20 20:32 Frissítve: 2018.04.20 20:55

Bayern: Manuel Neuer újra teljes értékű edzésmunkát végez

Az elmúlt hetekben már elkezdhette a külön edzéseket Manuel Neuer, a Bayern München és a német labdarúgó-válogatott kapusa, akinek még szeptember közepén újult ki a korábbi lábközépcsont-sérülése: a tavaly áprilisban megtalált hajszálrepedés „adta meg magát". Neuerre emiatt hosszú regeneráció várt, ám a Bayern Twitter-csatornája szerint ma délelőtt már a csapattársaival végezte a gyakorlatokat – tavaly szeptember óta először.

HIRDETÉS

 

Arról nem szóltak ma, hogy mikor térhet vissza a kapus (Fotó: fcbayern.com)

Igazából Neuer már három hete felépült a sérüléséből, de eddig tartott, míg odáig jutott a visszatérési folyamatban, hogy beszállhatott a csapattársai közé.„Mindannyian nagyon vártuk már ezt a pillanatot, és nagyon örülünk, hogy ilyen jól halad a felépüléssel” – fogalmazott a visszatérő kapussal kapcsolatban Jupp Heynckes, a Bayern vezetőedzője a klub pénteki sajtótájékoztatóján, s a szakember kitért a csütörtök esti Fenerbahce–Besiktas Török Kupa-elődöntőre is, amely félbeszakadt, miután a találkozó 58. percében fejbe dobták a vendégek edzőjét, Senol Günest, korábbi török szövetségi kapitányt.

„Szeretném megragadni az alkalmat, hogy mielőbbi gyors felépülést kívánjak Senol Günes kollégámnak. Szörnyű, hogy ilyenek történhetnek egy futballpályán” – mondta a német tréner, aki legutóbb ebben a szezonban a BL-ben, a legjobb 16 között találkozhatott a Günes edzette Besiktassal, amikor is a bajorok 8–1-es összesítéssel jutottak tovább.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.10 15:30:34

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A müncheniek kétszer is vezettek Lewandowski góljaival, ám Reus kétszer egyenlített, Paco Alcácer meg döntött.

2018.11.10 10:56:46

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

A lipcsei együttes kapusa nagyon örül annak, hogy Willi Orbán a magyar válogatottat választotta.

2018.11.02 23:34:34

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Két lábbal álljunk a földön, és legyünk szenvedélyesek. Mindenkinek a fekete-sárgákért kell égnie. Új játékfilozófiára, egyértelmű identitásra és összetéveszthetetlen játékstílusra van szükségünk.”

2018.10.30 23:51:47

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

ALAPVONAL. „Egyetlen sajtótájékoztató alatt romba döntötték mindazt, amit az elmúlt évtizedek kemény munkájával elértek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gyengeséget látok a Bayern vezetőitől.”

2018.10.27 09:37:05

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Nem játszott csúcsformában Dárdai Pál együttese, mégis pontot szerzett • A Bayern nyert Mainzban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS