HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.20 20:32 Frissítve: 2018.04.20 20:55

Bayern: Manuel Neuer újra teljes értékű edzésmunkát végez

Az elmúlt hetekben már elkezdhette a külön edzéseket Manuel Neuer, a Bayern München és a német labdarúgó-válogatott kapusa, akinek még szeptember közepén újult ki a korábbi lábközépcsont-sérülése: a tavaly áprilisban megtalált hajszálrepedés „adta meg magát". Neuerre emiatt hosszú regeneráció várt, ám a Bayern Twitter-csatornája szerint ma délelőtt már a csapattársaival végezte a gyakorlatokat – tavaly szeptember óta először.

HIRDETÉS

 

Arról nem szóltak ma, hogy mikor térhet vissza a kapus (Fotó: fcbayern.com)

Igazából Neuer már három hete felépült a sérüléséből, de eddig tartott, míg odáig jutott a visszatérési folyamatban, hogy beszállhatott a csapattársai közé.



„Mindannyian nagyon vártuk már ezt a pillanatot, és nagyon örülünk, hogy ilyen jól halad a felépüléssel” – fogalmazott a visszatérő kapussal kapcsolatban Jupp Heynckes, a Bayern vezetőedzője a klub pénteki sajtótájékoztatóján, s a szakember kitért a csütörtök esti Fenerbahce–Besiktas Török Kupa-elődöntőre is, amely félbeszakadt, miután a találkozó 58. percében fejbe dobták a vendégek edzőjét, Senol Günest, korábbi török szövetségi kapitányt.

„Szeretném megragadni az alkalmat, hogy mielőbbi gyors felépülést kívánjak Senol Günes kollégámnak. Szörnyű, hogy ilyenek történhetnek egy futballpályán” – mondta a német tréner, aki legutóbb ebben a szezonban a BL-ben, a legjobb 16 között találkozhatott a Günes edzette Besiktassal, amikor is a bajorok 8–1-es összesítéssel jutottak tovább.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS