Bayern: Lewandowski lemarad a visszavágóról; Boateng távozik

Vágólapra másolva!
2021.04.07. 22:18
null
Lewandowski a visszavágót is kihagyja (Fotó: AFP)
Robert Lewandowski rossz hírrel szolgált a Bayern München–PSG Bajnokok Ligája-találkozó előtt a bajorok szurkolóinak: úgy tűnik, a lengyel támadó a franciák elleni negyeddöntő visszavágóján sem léphet pályára. Az is kiderült, hogy a várakozásoknak megfelelően Jérome Boateng az idény végén távozik a klubtól.

Lewandowskit a Sky Sports német nyelvű csatornája faggatta az állapotáról a találkozó előtt.

„Nem lépek pályára a visszavágón, az még korai lenne. Mindent megteszek, hogy újra futballozhassak, de csak akkor, amikor igazán jól és biztonságban érzem magam” – mondta a lengyel csatár, aki az Anglia elleni világbajnoki selejtező előtt szenvedett térdsérülést.

Szintén a Bayern Münchennel kapcsolatos hír, hogy a korábbi sajtóhíreknek megfelelően Jérome Boateng biztosan távozik a klubtól az idény végén, miután a felek nem hosszabbítják meg a június végén lejáró szerződést. Ezt Hasan Salihamidzic sportigazgató erősítette meg, szintén a Sky mikrofonja előtt. A 76-szoros német válogatott védő 2011-ben a Manchester Citytől érkezett a klubhoz, szerda este a PSG ellen 355. alkalommal szerepel a bajorok mezében. Egyebek mellett 8 bajnoki címet, 2 Bajnokok Ligája-győzelmet és 5 Német Kupa-győzelmet ünnepelhetett a csapattal.

Eldőlt: Boateng távozik (Fotó: AFP)
Eldőlt: Boateng távozik (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik