Bayern: Lewandowski akár 40 éves koráig is futballozna

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.08.31. 12:36
null
Robert Lewandowski akár 40 éves koráig is futballozna (Fotó: AFP)
Akár 40 éves koráig is folytatná labdarúgó-pályafutását Robert Lewandowski, a lengyel válogatott és a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München csatára.


A 32 éves futballista a Kicker szaklapnak adott interjúban azt mondta, mostani, 2023-ig érvényes szerződése bizonyosan nem az utolsó, hosszú ideig szeretne még játszani.

„Az eddigieknél is többet szeretnék elérni, és a müncheni csapattársaim ugyanígy gondolkodnak” – jelentette ki Lewandowski, aki a Bayernnel a BL-trófea mellett a bajnokságot és a Német Kupát is megnyerte a legutóbbi idényben.

„Nem érzem magam harminckét évesnek, sőt, jobban érzem magam most, mint 26 évesen – mondta a támadó. Hozzátette, nemcsak fizikailag, hanem futballtudásban és technikai felkészültségben is jobbnak tartja magát, mint néhány évvel ezelőtt. – Az elmúlt években sokat dolgoztam a csúcsformám elérésén, és örülök, hogy ez sikerült, mert így még sokáig a legmagasabb szinten futballozhatok.”

A Bundesliga legutóbbi három kiírásában gólkirály csatár szerint nyolc évet még képes lesz játszani, és akár az is lehetséges, hogy a Bayernnél fejezi be a pályafutását.

„Sok év van előttem, egyelőre nem gondolok a karrierem végére” – nyilatkozta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik