HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2018.08.22 15:22 Frissítve: 2018.08.22 16:00

Bayern: Lewandowski a klub vezetőit kritizálta

Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel válogatott labdarúgója a Bildnek adott interjújában azt nyilatkozta, hogy tavasszal semmi támogatást nem kapott a klubvezetőktől.

HIRDETÉS

 

A 30 éves csatár azt mondta, áprilisban és májusban mindenki őt támadta, de nem érezte, hogy támogatnák.

„Egyedül maradtam” – jelentette ki Lewandowski, aki az előző idényben 30 találkozón szerzett 29 találatával a német bajnokság gólkirálya volt.

„Egyetlen vezető sem védett meg, noha én le szerettem volna ülni velük beszélgetni, mint férfi a férfival” – fogalmazott a csatár a Bayern két főnökére, az elnök Uli Hoenessre, valamint az ügyvezető Karl-Heinz Rummeniggére utalva.

Lewandowski tavasszal sorozatban öt Bajnokok Ligája-találkozón – köztük a Real Madriddal szemben kieséssel végződő elődöntő két mérkőzésén – gólképtelen maradt, s a sajtó élesen kritizálta halovány teljesítménye miatt.

„Ekkor javasolta az ügynököm, hogy jelentsük be, távozni szeretnék a klubtól. Egyetértettem vele, mert nem éreztem jól magam” – mondta a lengyel játékos.

Lewandowski ugyanakkor meg is nyugtatta a szerinte végig mögötte álló szurkolókat, mivel kifejtette, hogy az új vezetőedzővel, a horvát Niko Kovaccsal azonnal megtalálta a közös hangot, és nincs más célja, mint megnyerni a csapattal a BL-t.

A német labdarúgó-bajnokság pénteken rajtol, a címvédő Bayern München a Szalai Ádámot foglalkoztató Hoffenheimmel találkozik a szezonnyitón. Lewandowskit a szerződése még három évig köti a bajor sztárcsapathoz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS