Bayern: „Klopp készen áll arra, hogy a klub edzője legyen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.03. 22:20
null
A Dortmund korábbi játékosa szerint Jürgen Klopp lenne a megfelelő választás a Bayern München számára (Fotó: AFP)
A korábban a Borussia Dortmundban és a Real Madridban is profiskodó Christoph Metzelder szerint Jürgen Klopp készen áll arra, hogy a Bayern München vezetőedzője legyen.

 

A 47-szeres német válogatott védőt, aki2013-ban vonult vissza, a német Sky Sports műsorában kérdezték a Bayernnél kialakult helyzetről.

Carlo Ancelotti távozása után Willy Sagnol vette át ideiglenesen az irányítást, és Németországban azt pletykálják, hogy a most munka nélküli Thomas Tuchel vagy a Hoffenheimet irányító Julian Nagelsmann lehet a hosszú távú megoldás.

„Sokan Nagelsmannt mondják, és kiváló edző is, de a Bayern München a Hoffenheimhez képest hatalmas ugrás lenne. Jürgen Klopp viszont készen áll arra, hogy a Bayern edzője legyen. Nagyon jól kezeli az olyan jellegű személyi kérdéseket, amelyek most a legfontosabbak Münchenben” – mondta a Dortmunddal egy bajnoki címet nyerő Metzelder.

A BVB-vel két Bundesliga-elsőséget szerző Klopp a Liverpool menedzsereként dolgozik, a Bajnokok Ligájában két döntetlennel kezdte a csoportkört, míg a Premier League-ben a 7. helyen áll csapatával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik