Bayern: kiakadtak a pletykákon, közlemény Nübelről

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.04.23. 14:14
null
A Bayern München jövője és jelene: Nübel és Neuer (Fotó: AFP)
Az elmúlt hetekben sokasodtak a pletykák a német sajtóban Alexander Nübellel kapcsolatban, ezért a Schalke 04 labdarúgócsapatának jelenlegi, a nyártól a Bayern München leendő kapusáról közleményt adott ki a bajor klub.

 

A kapus ingyenes klubváltásáról a két klub már januárban megegyezett, ezt akkor be is jelentették. Alexander Nübel ügynöke, Stefan Backs a Kickernek április közepén azonban azt mondta: mivel a koronavírus-járvány miatt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) engedélyezte a lejáró szerződések meghosszabbítását, így nem kizárt, hogy a Schalke igényt tart Nübel szolgálataira. Ezt követően beindultak a találgatások a kapus jövőjével kapcsolatban. A Bayern München úgy gondolta, egy közleménnyel rövidre zárja az ügyet.

„Az elmúlt hetekben ismét több sajtóhír látott napvilágot Alexander Nübellel kapcsolatban. A Bayern München nevében szeretném leszögezni: a döntéshozók, köztük Hansi Flick vezetőedző, egytől egyig örülnek annak, hogy Nübel a nyáron csatlakozik klubunkhoz. Ő Európa egyik legjobb utánpótláskorú kapusa, aki csapatunk meghatározó alakja lehet a jövőben. Meggyőződésünk, hogy Manuel Neuer tapasztalatával jelentősen hozzájárul Nübel fejlődéséhez is. Ezenkívül szeretnénk megjegyezni, hogy a Bayern München általában megtiltja a játékosügynököknek, hogy a klub labdarúgóinak sorsával kapcsolatban megjegyzéseket tegyenek” – idézi a Bayern München közleménye Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgatót.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik