HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2018.07.02 15:03 Frissítve: 2018.07.02 15:22

Bayern: július végéig pihenhetnek a klub vb-résztvevői

Niko Kovac, a német bajnok Bayern München labdarúgócsapatának új vezetőedzője július végéig pihenőt adott az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon szerepelt, illetve szereplő játékosainak.

HIRDETÉS
Niko Kovac edző abban bízik, hogy Lewandowski és Jérome Boateng is a klubnál marad 8Fotó: AFP)

 

 

A horvát szakember hétfőn jelezte, hogy az érintett futballistáknak július 25-én lesz az első edzésük Németországban, s nem kell elutazniuk az együttes július 23. és 30. közötti amerikai túrájára.

Kovac, aki az Eintracht Frankfurttól érkezett a bajorokhoz, arról is beszélt, hogy szerinte a címvédő német válogatott csoportkörös búcsúja nem lesz hatással a nemzeti együttesben szerepelt nyolc játékosának teljesítményére.

„Majd a vakációjuk alatt elfelejtik a problémákat, és biztos vagyok benne, hogy olyan motiváltan térnek vissza az első tréningre, ahogy elvárom” – jelentette ki a tréner.

A horvát edzőnek elképzelhető, hogy némileg megváltozott kerettel kell nekivágnia az új szezonnak, igaz, ő hétfőn úgy nyilatkozott, hogy szerinte a lehetséges távozók közül Robert Lewandowski és Jérome Boateng is marad a klubnál.

„Beszéltem már telefonon Lewával, és elmondtam neki az elképzeléseimet. Ő világklasszis csatár, aki rengeteget tett már a klubért, és a jövőben is sokat fog” – nyilatkozott Kovac, aki várja a közös munkát Boatenggel is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS