Bayern: Guardiola rasszista? Boateng reagált Touré vádjaira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.09. 10:37
Mint ismert, Yaya Touré néhány nappal ezelőtt kitálalt a France Footballnak. A Manchester Citytől elköszönő középpályás szerint Pep Guardiola rasszista és egyáltalán nem zseni. Jérome Boateng az eset után korábbi vezetőedzője védelmére kelt.

„Egyáltalán nem osztom a véleményt, miszerint Guardiola rasszista lenne. Nekem semmi problémám nem volt vele, sőt, pont az ellenkezője! Remek edző volt nálunk, a Bayernnél ilyesminek semmi jele nem volt” – reagált Boateng Yaya Touré vádjaira az ESPN-nek.„Egyáltalán nem osztom a véleményt, miszerint Guardiola rasszista lenne. Nekem semmi problémám nem volt vele, sőt, pont az ellenkezője! Remek edző volt nálunk, a Bayernnél ilyesminek semmi jele nem volt” – reagált Boateng Yaya Touré vádjaira az ESPN-nek.

Man City: Guardiola rasszista, és egyáltalán nem zseni - Yaya Touré

A Manchester City labdarúgócsapatát 2010 és 2018 között erősítő Yaya Touré egy keddi interjú során alaposan „nekiment" Josep Guardiolának - az elefántcsontparti középpályás szerint a szakember rasszista, ráadásul egyáltalán nem akkora zseni, mint ahogy azt sokan gondolják. Yaya Touré alaposan beleszállt Pep Guardiolába (Fotó: AFP) Touré a jelenlegi idény végén, szerződése lejártakor távozik a Manchester Citytől - hivatalosan július elsejétől lesz szabadon igazolható.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik