Bayern: Guardiola a legjobb, mindig tanulok tőle - Robben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.01. 15:53
null
Robben még mindig tud újat tanulni Guardiolától (Fotó: Reuters, archív)
Arjen Robben, a Bayern München holland válogatott szélsője a Telefootnak nyilatkozva kijelentette, hogy a bajorok edzője, Pep Guardiola a legjobb edző a világon – már ami a futball taktikai aspektusát illeti.

„Pep Guardiola szó szerint lélegzi a futballt, a nap 24 órájában csak ezen jár az agya. Taktikai felkészültségben ő a legjobb edző a világon. Kiváltság, hogy vele dolgozhatok. 31 éves vagyok már, de tőle még mindig tanulok új dolgokat” – jelentette ki Robben.

„A Bajnokok Ligáját szeretnénk a leginkább megnyerni idén, már csak azért is, mert a döntő Berlinben lesz. A múlt évvel ellentétben most nem kellett új játékosokkal és új edzővel megszoknunk egymást, szerintem sikerült is fejlődnünk” – tette hozzá a szélvészgyors játékos.

„Mi a titkom? Minden az időzítésen múlik, mindig próbálok valami mást kipróbálni a pályán, valahogy meg kell lepned a védőket. Ez egy játék köztük és köztem. Sok örömömet lelem még mindig a fociban, és remélem, hogy sokáig futballozhatok még” – zárta mondandóját a korábban a Chelsea-ben és a Real Madridban is megforduló szélső.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik