Bayern: Flick megnevezett 3 játékost, akihez ragaszkodik

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.04.07. 18:31
null
Hansi Flick szeretné, ha Manuel Neuer a játékosa maradna (Fotó: AFP)
A Bayern München vezetőedzője, Hansi Flick nagyon örül Thomas Müller szerződéshosszabbításának, és szeretné, ha a klub további három kulcsjátékossal tárgyalna a folytatásról.

 

Ahogy arról beszámoltunk, Thomas Müller 2023 nyaráig meghosszabbította szerződését a Bayern Münchennel. Nemrégiben a vezetőedző, Hansi Flick is megtette ugyanezt, és kedden megnevezett három kulcsjátékost, akikkel szeretné, hogy a klub megállapodjon a hosszabbításról.

Egyaránt jövő nyáron jár le a szerződése David Alabának és Thiago Alcántarának, mindkettejükről szuperlatívuszokban beszélt Flick, mondván, nagyon magas szintet képviselnek, és a Bayern München húzóemberei – a Kickernek nyilatkozva hozzátette, nagyon szeretné, ha maradnának is a klubnál. Hasonlóan a csapatkapitány Manuel Neuerhez, akivel még nem egyezett meg a bajorok vezetősége a folytatásról.

„Világosan elmondtam neki is, hogy mit várok el tőle. Régóta ismerjük egymást Manuval. Meg fogja hozni a maga döntését, ő is tisztában van vele, mennyit jelent a Bayern München számára. Nem csak én lennék nagyon boldog, ha hosszabbítana…” – mondta sokat sejtetően Flick a Kickernek a 34 éves kapussal kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik