Bayern: eltűntek az új igazolás bejegyzései, a bajorok ellen szurkolt – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.13. 12:00
Mint arról korábban beszámoltunk, Serge Gnabry a Bayern Münchenben folytatja pályafutását. A 21 éves játékos Twitter-bejegyzései közül azonban jó néhány eltűnt az utóbbi napokban. De az internet semmit nem felejt...

A fiatal szélső 2016-ban igazolt az Arsenaltól a Werder Bremenbe, majd idén nyártól már a Bayern München sikereiért fog küzdeni. Érdekesség, hogy korábban nem túlzottan szimpatizált a bajor együttessel.

2012. április 11-én a Signal Iduna Parkban a Dortmund Robert Lewandowski góljával 1–0-ra legyőzte a Bayern Münchent. Gyakorlatilag ennek köszönhetően lett bajnok és védte meg címét Jürgen Klopp csapata. Gnabry a meccs előtt azt írta a Twitterén, hogy: „Dortmund–Bayern meccsnézés a német csapattársakkal, hajrá, Dortmund!”

Egy hónappal később a Német Kupa döntőjében találkozott egymással a két csapat. Az akkor még Arsenal-játékos akkor azt írta, hogy otthon nézi a meccset az unokatestvéreivel és reméli, hogy a Dortmund nyer. Így is lett egyébként, Lewandowski hármat, Mats Hummels pedig egy gólt szerzett, a vége 5–2 lett.

Ezek a bejegyzések már nem elérhetőek. De ami egyszer felkerül az internetre…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik