Bayern: elhúzódhat Neuer felépülése, veszélyben a vb-je?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.07. 13:38
Manuel Neuer, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München sztárja beszélt a sérüléséről, valamint a visszatéréséről.

Mint ismert, a bajorok világbajnok kapusát szeptemberben műtötték meg, ami után januári visszatérésről beszéltek, ám most Manuel Neuer tett egy célzást, mely szerint a felépülése elhúzódhat.szeptemberben műtötték meg, ami után januári visszatérésről beszéltek, ám most Manuel Neuer tett egy célzást, mely szerint a felépülése elhúzódhat.

„A sebnek mindvégig tisztának kell maradnia, önmagától kell gyógyulnia. Ez a folyamat összességében eltarthat akár fél évig is” – mondta sokat sejtetően a 31 éves Neuer, hozzátéve, a terv továbbra is az, hogy januárra rendben legyen.

Ha a sztárkapus felvázolta féléves felépülés valósulna meg, az azt jelentené, hogy Neuer március-április környékén térhetne csak vissza a pályára, s kihagyná a 2017–2018-as szezon nagy részét, valamint a június 14-én kezdődő 2018-as oroszországi világbajnokságra is csupán néhány hete lenne felkészülni – kérdés azonban, hogy ezek után Joachim Löw szövetségi kapitány mennyire akarná megkockáztatni Neuer szerepeltetését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik