HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.05 17:19 Frissítve: 2017.07.06 02:01

Bayern: „Ancelotti engem szeretett volna Münchenbe csábítani”

A belga Sport/Foot Magazine a jelenleg Kínában futballozó Axel Witsellel készített interjút, melyből kiderül, hogy Carlo Ancelotti, a Bayern München vezetőedzője szívesen szerződtetné őt.

HIRDETÉS
Axel Witsel marad Kínában, hiába szerette volna megszerezni Ancelotti (Fotó: AFP)

 

„Amikor Kínába igazoltam, mindenki azt hitte, hogy el leszek felejtve. De csak hogy egy példát említsek, amely ráadásul exkluzív: két héttel ezelőtt Carlo Ancelotti felhívta Fabio Cannavarót (Witsel csapatának edzőjét – a szerk.), hogy egyeztessenek rólam. Engem szeretett volna a Bayern Münchenbe. Ez is mutatja, hogy egy játékos, aki eligazol Európából, nem tűnik el a nagy klubok látóköréből.” 

A jelek szerint azonban a 28 éves középpályás nem lesz a németek labdarúgója.

„Cannavaro azt mondta nekem, hogy szüksége van rám, és nekem sem szabad elfelejtenem, hogy az ő kérésére érkeztem ide, neki köszönhetem, hogy itt vagyok. Ha zöld lámpát kaptam volna, a Bayern mégiscsak Bayern…”

Witsel szerint nincs sok különbség az orosz és a kínai élvonal között.

„Taktikailag jobbak az oroszok, ebben a tekintetben le vagyunk maradva. Cannavaróval nagyon keményen dolgozunk, az egyik legjobb stábunk van. Azt mondta nekem, amikor idejött, nem hitt a szemeinek” – fogalmazott a belga.

A Zenit korábbi futballistájának jelenlegi szerződése 2019. december 31-ig szól a Tiencsin Csüancsiennel. A kínaiak idén januárban 20 millió eurót fizettek érte.

Witsel együttese 15 játéknap után az 5. helyen áll a bajnokságban. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS