Bayern: amiért Alaba örökre hálás lesz Ribérynek

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2020.05.01. 11:45
null
David Alaba jó barátságot ápol Franck Ribéryvel (Fotó: AFP)
David Alaba, a Bayern München védője videochatelt Kyle Kuzmával, az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers kosarasával. A beszélgetés közben szóba került az osztrák labdarúgó Franck Ribéryhez fűződő szoros kapcsolata is.

 

„Olyan ő, mint a bátyám. Tíz évvel idősebb, mint én. Amikor tizenkét évvel ezelőtt Münchenbe érkeztem, még csak tizenhat éves voltam. Amikor felkerültem a felnőttcsapatba, az elsők között biztatott, támogatott, tanácsokat adott, hogy hogyan legyek edzésről edzésre, meccsről meccsre még jobb. Mindig ott volt mellettem” – fogalmazott a 27 éves játékos.

„Képzeljétek csak el, milyen az, amikor egy ilyen nagy játékos odajön egy fiatal focistához és azt mondja neki, hogy üljön mellé az öltözőben. Egy fiatalnak ezek nagy dolgok, ezekért a mai napig hálás vagyok neki.

Maradj mindig éhes. Ez az, amire megtanított. Soha ne add fel, dolgozz keményen. Ezeket az áldozatokat meghozhatja az ember, ha a legmagasabb szinten ünnepelhet sikereket és magas fizetést kap.

Nála mindig azt láttam, hogy szereti a futballt, imádja, amit csinál. Mindent beleadott, s erre tanított engem is.”

FC Bayern on Twitter

So I hear you have a bromance with Ribéry..." @David_Alaba and @kylekuzma discuss the impact @FranckRibery and @KingJames have had on their careers at FC Bayern and the @Lakers. #MiaSanMia https://t.co/A1OZKnwTKR



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik