Bayern: a játékos szerint ezekben a stadionokban volt a legjobb a hangulat!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.01. 14:40
A Kicker Joshua Kimmichhel készített interjút, amelyben a Bayern München fiatal labdarúgója azt is elárulta, hol tapasztalta a legjobb atmoszférát eddigi karrierje során. Az Allianz Aréna nincs a dobogón!

A védő szerint a Juventus ellen idegenben, Torinóban volt az egyik legpikánsabb a hangulat, amikor 2016 februárjában játszott ott a Bayern München a BL-nyolcaddöntőben. Annak a találkozónak az eredménye 2–2 lett, a visszavágón hosszabbítás után jutottak tovább a bajorok. a Juventus ellen idegenben, Torinóban volt az egyik legpikánsabb a hangulat, amikor 2016 februárjában játszott ott a Bayern München a BL-nyolcaddöntőben. Annak a találkozónak az eredménye 2–2 lett, a visszavágón hosszabbítás után jutottak tovább a bajorok.

Kimmich a 2016-os Német Kupa-döntőt is megemlítette, akkor a Bayern tizenegyesekkel győzte le a Borussia Dortmundot a berlini Olimpiai Stadionban.

Egy válogatott mérkőzés ugyancsak szerepel a 22 éves labdarúgó listáján, igaz, ez számára nem túl örömteli, hiszen a német válogatottal kikapott Franciaországtól a 2016-os Európa-bajnokság elődöntőjében a marseille-i Vélodrome-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik