Bayern: 100 millió euró fölött lesz a rekord; egy játékos nem eladó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.24. 19:44
null
Guardiolával a következő hetekben leül tárgyalni a Bayern vezetősége (Fotó: AFP)
A német rekordbajnok Bayern München labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság elnöke, Karl-Heinz Rummenigge a Bildnek adott interjújában elmondta, biztos abban, hogy a közeljövőben megdől és 100 millió euró fölé kerül az átigazolási világrekord. A Bayern egy játékosa viszont biztosan nem eladó, bármennyit is ajánlanak érte.

„Legkésőbb a következő nyáron százmillió euró fölé kerül a rekord. Az angol klubok tévés bevételei közel megduplázódtak, gyakorlatilag a világ bármely játékosát meg tudják vásárolni” – vélekedett Rummenigge, aki hozzátette, egy futballistájához mindenképpen ragaszkodik a Bayern.

„Thomas Müller marad. Teljesen mindegy, mekkora ajánlatot kapunk érte. A mi klubunk nem akar ebbe a hiúsági versenybe beszállni, nem motivál bennünket a rekorddöntés. Messi a Barcelonához tartozik, Rooney a Manchester Unitedhez, Müller pedig a Bayernhez. És ez így is marad” – jelentette ki.

Rummenigge a Josep Guardiolának kínált új szerződésről is szót ejtett – a katalán tréner kontraktusa lejár a szezon végén, eddigi tevékenységének megítélése vegyes a szurkolók körében.

„Optimista vagyok. Nagyszerű ajánlatot tettünk elé az asztalra, ezt nem lehet egyszerűen figyelmen kívül hagyni. Első osztályú csapatot, első osztályú klubot, nagyszerű stadiont és egy fantasztikus várost tudunk ajánlani. A következő hetekben komolyan elbeszélgetünk, és meglátjuk, mire jutunk. Bajnokok Ligáját akarok ismét nyerni – Guardiolával a kispadon.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik