HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.30 09:19 Frissítve: 2011.01.04 00:08

Megszakadtak a tárgyalások, a HSV viszont vinné Huszti Szabolcsot

A csütörtök esti tárgyalásokon nem született megegyezés a Hannover 96 és Huszti Szabolcs között, és közben a válogatott balszélsőnek új kérője akadt: a Hamburger SV csapata. Christian Hochstätter sportigazgató szerint a Hannover nem kíván tovább alkudozni, a jelenleginél magasabb ajánlatot már nem tesznek Husztinak.

HIRDETÉS
A Hannovernek a jelek alapján elege lett a tárgyalásokból, más csapatok viszont vinnék Huszti Szabolcsot (pirosban)
Fotó: Imago
A Hannovernek a jelek alapján elege lett a tárgyalásokból, más csapatok viszont vinnék Huszti Szabolcsot (pirosban)
Mint ahogy a Bild is írja: folytatódik a pókerjátszma a Hannover 96 és Huszti Szabolcs menedzsere, Filipovics Vladan között a válogatott szélső szerződéshosszabbításáról.

A tét a játékos fizetése: a Hannover viszont a csütörtök esti tárgyalás után bejelentette, a mostaninál tovább nem hajlandó emelni.

„Jó tárgyalás volt, de nem tudtuk összeegyeztetni az álláspontokat. Mindent megtettünk, ami a rendelkezésünkre álló eszközök alapján lehetséges. Ilyen körülmények között nem folytatjuk a tárgyalásokat, visszavonjuk az ajánlatunkat” – nyilatkozta Christian Hochstätter, a hannoveriek sportigazgatója.

„Ennek ellenére nem zártuk be végleg az ajtót" – tette hozzá.

Huszti 2012-ig kapott volna új szerződést, és a „vörösök” hajlandóak voltak megduplázni a balszélső fizetését, évi 1,6 millió euróra.

Ez még mindig nem számít rendkívüli fizetésnek, a Hannover néhány Husztihoz képest jóval gyengébb teljesítményt nyújtó játékosa ennél ugyanis többet keres.

„Hogy Huszti kevesebbet érdemel, mint Benjamin Lauth, az vicc” – nyilatkozta a Bildnek a Hannover egy drukkere.

A volt válogatott csatár még nem talált be hannoveri színekben bajnokin, és az eddigiek alapján alaposan „bevásárolt” vele a klub, míg Huszti a csapat legeredményesebbje volt 2007–08-ban, 10 góljával és 6 gólpasszával.

A tárgyalások lefolyása alapján nagy a valószínűsége, hogy Filipovics már más kluboktól kapott konkrét ajánlat tudatában alkudozik.

Német sajtóértesülések szerint elsősorban két csapat szeretné megszerezni Husztit: a Hajnal Tamást leigazoló Borussia Dortmund, és első számú esélyesként a hatszoros bajnok, az előző szezonban a Bundesliga 4. helyén végző Hamburger SV.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS