Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.30 09:19 Frissítve: 2011.01.04 00:08

Megszakadtak a tárgyalások, a HSV viszont vinné Huszti Szabolcsot

A csütörtök esti tárgyalásokon nem született megegyezés a Hannover 96 és Huszti Szabolcs között, és közben a válogatott balszélsőnek új kérője akadt: a Hamburger SV csapata. Christian Hochstätter sportigazgató szerint a Hannover nem kíván tovább alkudozni, a jelenleginél magasabb ajánlatot már nem tesznek Husztinak.

A Hannovernek a jelek alapján elege lett a tárgyalásokból, más csapatok viszont vinnék Huszti Szabolcsot (pirosban)
Fotó: Imago
A Hannovernek a jelek alapján elege lett a tárgyalásokból, más csapatok viszont vinnék Huszti Szabolcsot (pirosban)
Mint ahogy a Bild is írja: folytatódik a pókerjátszma a Hannover 96 és Huszti Szabolcs menedzsere, Filipovics Vladan között a válogatott szélső szerződéshosszabbításáról.

A tét a játékos fizetése: a Hannover viszont a csütörtök esti tárgyalás után bejelentette, a mostaninál tovább nem hajlandó emelni.

„Jó tárgyalás volt, de nem tudtuk összeegyeztetni az álláspontokat. Mindent megtettünk, ami a rendelkezésünkre álló eszközök alapján lehetséges. Ilyen körülmények között nem folytatjuk a tárgyalásokat, visszavonjuk az ajánlatunkat” – nyilatkozta Christian Hochstätter, a hannoveriek sportigazgatója.

„Ennek ellenére nem zártuk be végleg az ajtót" – tette hozzá.

Huszti 2012-ig kapott volna új szerződést, és a „vörösök” hajlandóak voltak megduplázni a balszélső fizetését, évi 1,6 millió euróra.

Ez még mindig nem számít rendkívüli fizetésnek, a Hannover néhány Husztihoz képest jóval gyengébb teljesítményt nyújtó játékosa ennél ugyanis többet keres.

„Hogy Huszti kevesebbet érdemel, mint Benjamin Lauth, az vicc” – nyilatkozta a Bildnek a Hannover egy drukkere.

A volt válogatott csatár még nem talált be hannoveri színekben bajnokin, és az eddigiek alapján alaposan „bevásárolt” vele a klub, míg Huszti a csapat legeredményesebbje volt 2007–08-ban, 10 góljával és 6 gólpasszával.

A tárgyalások lefolyása alapján nagy a valószínűsége, hogy Filipovics már más kluboktól kapott konkrét ajánlat tudatában alkudozik.

Német sajtóértesülések szerint elsősorban két csapat szeretné megszerezni Husztit: a Hajnal Tamást leigazoló Borussia Dortmund, és első számú esélyesként a hatszoros bajnok, az előző szezonban a Bundesliga 4. helyén végző Hamburger SV.
2019.05.25 19:42:25

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Csak pár helyzetig jutott Gulácsi és Orbán Leipzigje, Lewandowski és Coman azonban nem kegyelmezett.

2019.05.25 09:40:46

Német labdarúgás BABJÁK BENCE

„Nem érzem, hogy bármelyik csapattársam izgulna vagy feszültebb lenne a kelleténél.”

2019.05.24 17:48:59

Német labdarúgás ZSOLDOS BARNA

Németország vezető sportkommentátora tökéletes magyarsággal beszélt kalandos életútjáról.

2019.05.24 23:27:44

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Ők annyira átalakították a Bayern, rajta keresztül a német labdarúgás arculatát, hogy már semmi sem olyan, mint 2009. augusztus 29. előtt volt.

2019.05.24 23:29:43

Német labdarúgás SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Fantasztikus megkoronázása lenne Gulácsi idényének.