HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.30 09:19 Frissítve: 2011.01.04 00:08

Megszakadtak a tárgyalások, a HSV viszont vinné Huszti Szabolcsot

A csütörtök esti tárgyalásokon nem született megegyezés a Hannover 96 és Huszti Szabolcs között, és közben a válogatott balszélsőnek új kérője akadt: a Hamburger SV csapata. Christian Hochstätter sportigazgató szerint a Hannover nem kíván tovább alkudozni, a jelenleginél magasabb ajánlatot már nem tesznek Husztinak.

A Hannovernek a jelek alapján elege lett a tárgyalásokból, más csapatok viszont vinnék Huszti Szabolcsot (pirosban)
Fotó: Imago
A Hannovernek a jelek alapján elege lett a tárgyalásokból, más csapatok viszont vinnék Huszti Szabolcsot (pirosban)
Mint ahogy a Bild is írja: folytatódik a pókerjátszma a Hannover 96 és Huszti Szabolcs menedzsere, Filipovics Vladan között a válogatott szélső szerződéshosszabbításáról.

A tét a játékos fizetése: a Hannover viszont a csütörtök esti tárgyalás után bejelentette, a mostaninál tovább nem hajlandó emelni.

„Jó tárgyalás volt, de nem tudtuk összeegyeztetni az álláspontokat. Mindent megtettünk, ami a rendelkezésünkre álló eszközök alapján lehetséges. Ilyen körülmények között nem folytatjuk a tárgyalásokat, visszavonjuk az ajánlatunkat” – nyilatkozta Christian Hochstätter, a hannoveriek sportigazgatója.

„Ennek ellenére nem zártuk be végleg az ajtót" – tette hozzá.

Huszti 2012-ig kapott volna új szerződést, és a „vörösök” hajlandóak voltak megduplázni a balszélső fizetését, évi 1,6 millió euróra.

Ez még mindig nem számít rendkívüli fizetésnek, a Hannover néhány Husztihoz képest jóval gyengébb teljesítményt nyújtó játékosa ennél ugyanis többet keres.

„Hogy Huszti kevesebbet érdemel, mint Benjamin Lauth, az vicc” – nyilatkozta a Bildnek a Hannover egy drukkere.

A volt válogatott csatár még nem talált be hannoveri színekben bajnokin, és az eddigiek alapján alaposan „bevásárolt” vele a klub, míg Huszti a csapat legeredményesebbje volt 2007–08-ban, 10 góljával és 6 gólpasszával.

A tárgyalások lefolyása alapján nagy a valószínűsége, hogy Filipovics már más kluboktól kapott konkrét ajánlat tudatában alkudozik.

Német sajtóértesülések szerint elsősorban két csapat szeretné megszerezni Husztit: a Hajnal Tamást leigazoló Borussia Dortmund, és első számú esélyesként a hatszoros bajnok, az előző szezonban a Bundesliga 4. helyén végző Hamburger SV.
2019.01.21 12:06:04

Német labdarúgás BABJÁK BENCE, DÖMÖTÖR CSABA (LIPCSE)

A Hertha kapusedzője szerint a magyar futball színvonala nem változott az utóbbi évtizedekben.

2019.01.20 23:23:57

Német labdarúgás nemzetisport.hu

2019.01.20 10:20:44

Német labdarúgás BABJÁK BENCE

A Hertha edzője próbálja egyensúlyba hozni a csapatot a nürnbergi folytatásra.

2019.01.19 22:57:02

Német labdarúgás nemzetisport.hu

2019.01.18 23:47:09

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Ha sikerül kollektív lelkesedést kiváltani, ami túlmutat a klub rövid távú életben maradásán, akkor a crowfunding az lehet, aminek valójában szánják: társadalmi befektetés a jövőbe.