Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.01.09 10:50 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Hargreaves: az ár elriaszthatja az MU-t

Owen Hargreaves attól tart, hogy a Bayern München által megszabott 25 millió fontos vételár elriasztja a Manchester Unitedet, amely egyelőre „csak” 15 milliót ajánlana. Az angol válogatott labdarúgó kételkedik abban, hogy reális lenne a bajorok által kért összeg.

Owen Hargreaves Angliában akar futballozni, de most a Bayernnel készül
Owen Hargreaves Angliában akar futballozni, de most a Bayernnel készül
„Óriási pénzről beszélnek velem kapcsolatban. Hogy ez reális lenne? Nem tudom, mindenesetre időnként őrült a futball világa, s előfordul, hogy képtelen összegek kerülnek kifizetésre” – mondta a bajor klub középpályása, aki jelenleg a dubai edzőtáborban készül a tavaszi szezonra, miután felépült az idény elején elszenvedett lábtöréséből.

A Hargreaves-saga a nyáron kezdődött, amikor a Manchester United bejelentkezett a játékosért, s úgy tűnt, hogy a próbálkozás eredményes lesz. A Bayern ugyanis augusztus közepén elfogadta az angolok ajánlatát, de néhány nap elteltével visszakozott, s most sem kívánja eladni a védekező középpályást.

„Most nem is akarok igazán foglalkozni az üggyel, inkább a futballra összpontosítok. Keményen kell dolgoznom, hiszen jól akarok játszani” – jegyezte meg Hargreaves, aki csak remélni tudja, hogy a Manchester United nem hátrál meg a 25 millió fontos vételár miatt.

Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere immár sokadszor szögezte le, hogy a klub tavasszal is számít a játékosra.

„Most úgy tűnik, hogy Hargreaves marad. Leginkább az elnökség dönt arról, hogy eladjuk-e, de az egyértelmű, nem szeretnénk őt elveszíteni. Nem vagyunk bank, mi a legjobbjainkkal szeretnénk sikert elérni. Owen nagyon ügyes védekező játékos, kevés hozzá hasonló képességű futballistát ismerek ezen a poszton. Őrültség lenne, ha most eladnánk, mert Owen pótolhatatlan futballista. Senki sem tudja, hogy mennyibe kerülne az esetleges pótlása” – jelentette ki Hoeness.
2020.10.15 19:11:22

Német labdarúgás L. PAP ISTVÁN

BAYERN MÜNCHEN 3. RÉSZ A sorozat harmadik részében a döcögő nyolcvanas évekről esik szó, benne két magyar trénerrel.

2020.10.08 16:17:37

Német labdarúgás L. PAP ISTVÁN

BAYERN MÜNCHEN, 2. RÉSZ. Sikeres bajor csúcstámadások a hetvenes évek futballszínpadán – főszerepben a háromkirályok.

2020.10.04 17:21:34

Német labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Többször is a padlóról állt fel a Hertha, de nem lett döntetlen, mert a lengyel csatár négy gólja győzelmet hozott a Bayernnek.

2020.10.03 17:41:33

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Kiváló futballal tért vissza a kezdőcsapatba a magyar válogatott védő, az ellenfél kapuja előtt is remekelt.

2020.10.03 13:04:14

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A Freiburg fél óráig jól tartotta magát a Dortmund otthonában, de aztán beindult a Haaland, Reus, Reyna hármas.