HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.01.09 10:50 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Hargreaves: az ár elriaszthatja az MU-t

Owen Hargreaves attól tart, hogy a Bayern München által megszabott 25 millió fontos vételár elriasztja a Manchester Unitedet, amely egyelőre „csak” 15 milliót ajánlana. Az angol válogatott labdarúgó kételkedik abban, hogy reális lenne a bajorok által kért összeg.

Owen Hargreaves Angliában akar futballozni, de most a Bayernnel készül
Owen Hargreaves Angliában akar futballozni, de most a Bayernnel készül
„Óriási pénzről beszélnek velem kapcsolatban. Hogy ez reális lenne? Nem tudom, mindenesetre időnként őrült a futball világa, s előfordul, hogy képtelen összegek kerülnek kifizetésre” – mondta a bajor klub középpályása, aki jelenleg a dubai edzőtáborban készül a tavaszi szezonra, miután felépült az idény elején elszenvedett lábtöréséből.

A Hargreaves-saga a nyáron kezdődött, amikor a Manchester United bejelentkezett a játékosért, s úgy tűnt, hogy a próbálkozás eredményes lesz. A Bayern ugyanis augusztus közepén elfogadta az angolok ajánlatát, de néhány nap elteltével visszakozott, s most sem kívánja eladni a védekező középpályást.

„Most nem is akarok igazán foglalkozni az üggyel, inkább a futballra összpontosítok. Keményen kell dolgoznom, hiszen jól akarok játszani” – jegyezte meg Hargreaves, aki csak remélni tudja, hogy a Manchester United nem hátrál meg a 25 millió fontos vételár miatt.

Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere immár sokadszor szögezte le, hogy a klub tavasszal is számít a játékosra.

„Most úgy tűnik, hogy Hargreaves marad. Leginkább az elnökség dönt arról, hogy eladjuk-e, de az egyértelmű, nem szeretnénk őt elveszíteni. Nem vagyunk bank, mi a legjobbjainkkal szeretnénk sikert elérni. Owen nagyon ügyes védekező játékos, kevés hozzá hasonló képességű futballistát ismerek ezen a poszton. Őrültség lenne, ha most eladnánk, mert Owen pótolhatatlan futballista. Senki sem tudja, hogy mennyibe kerülne az esetleges pótlása” – jelentette ki Hoeness.
2019.01.19 22:57:02

Német labdarúgás nemzetisport.hu

2019.01.18 23:47:09

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Ha sikerül kollektív lelkesedést kiváltani, ami túlmutat a klub rövid távú életben maradásán, akkor a crowfunding az lehet, aminek valójában szánják: társadalmi befektetés a jövőbe.

2019.01.18 23:33:17

Német labdarúgás nemzetisport.hu

2019.01.18 18:14:52

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Goretzka pályafutása első dupláját lőtte a Bundesligában • Szalai a kispadról szállt be.

2019.01.17 11:30:25

Német labdarúgás MAROSI GERGELY

Mind a két bajnokesélyes kőkemény mérkőzéssel kezd • Az őszi elsők többsége a salátástálat is vitte.