Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.01.08 12:38 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Hannover: csak Huszti vált be az új szerzemények közül

Huszti Szabolcs kivételével nem váltak be az új szerzemények Hannoverben. Timo Nagy már távozott is, de Frank Fahrenhorstnak, Arnold Brugginknak és Christoffer Anderssonnak is sokat kell még javulnia.

Huszti Szabolcs jó vétel volt
Huszti Szabolcs jó vétel volt
A hannoveri szurkolók nem voltak túlzottan megelégedve a klub nyári vételeivel a szezon előtt, és pesszimizmusuk be is igazolódott, ugyanis az együttes várakozáson alul szerepelt az őszi szezon elején.

A Kicker című szaklap szerint is az alszó-szászországi együttes rosszul igazolt a nyáron, mindössze a Metzből igazolt Huszti Szabolcs váltotta be a reményeket.

A magyar középpályás 15 meccsen két gólt szerzett, igaz, az utolsó meccseket sérülés miatt kihagyta, de addig kulcsembere volt az előbb Peter Neururer, majd Dieter Hecking által irányított csapatnak.

A többiek viszont – nincs rá jobb szó – csődöt mondtak: a Per Mertesacker helyett a Brémától megkapott Frank Fahrenhorst ugyan 12-szer pályára lépett, de messze nem tudta pótolni a válogatott védőt. Timo Nagy viszont egy perc lehetőséget sem kapott, és a középpályás már vissza is tért Burghausenbe. Szintén távozhat a Freiburgból érkezett rutinos Richard Golz kapus, aki egy percet sem kapott Robert Enke mögött. A Halmstadtól érkezett Gunnar Thorvaldsson, valamint a szlovén Erik Jendrisek is csak ritkán jutott lehetőséghez.

Arnold Brugginknak és Christoffer Anderssonnak viszont jelentősen javulnia kell: a holland játékos tudásával nincs gond, de lassú a Bundesliga tempójához, támadó középpályás létére tizenöt meccsen eredménytelen maradt. Andersson viszont lehetőséget kaphat a jobb oldalon az eltiltott Cherundolo helyén, mivel balról a veterán Tarnatot képtelen volt kiszorítani.
2020.10.24 15:11:55

Német labdarúgás M. G.

Az idény egyik legrosszabbul elsült cseréje is kellett a lipcsei sikerhez • Gulácsi és Orbán végig a pályán volt.

2020.10.24 14:57:16

Német labdarúgás H. D.

Az Eintracht Frankfurt sem volt akadály • Sané és a 17 éves tehetség is betalált.

2020.10.23 11:06:59

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

Effenberg: „Ha továbbjutunk, piros bőrnadrágban és cowboycsizmában táncolok az asztalon”   

2020.10.15 19:11:22

Német labdarúgás L. PAP ISTVÁN

BAYERN MÜNCHEN 3. RÉSZ A sorozat harmadik részében a döcögő nyolcvanas évekről esik szó, benne két magyar trénerrel.

2020.10.08 16:17:37

Német labdarúgás L. PAP ISTVÁN

BAYERN MÜNCHEN, 2. RÉSZ. Sikeres bajor csúcstámadások a hetvenes évek futballszínpadán – főszerepben a háromkirályok.