Sport Mobilon Tv-n Papíron

Nemzeti Sport Online - NSO

Friss sporthírek és eredmények minden sportágról minden mennyiségben! A Nemzeti Sport Online-on megszokott élõ, szöveges közvetítéseket az okostelefon alkalmazásban is eléred, ahogy a videókat és a képgalériákat is.

Nemzeti Sport Online - NB I

A Nemzeti Sport Online NB I-es okostelefon alkalmazása egyedülálló élményt kínál a hazai élvonal iránt érdeklődőknek: élő tudósítások, hírek, cikkek, eredmények, komplett adatbank segítségével követhetik figyelemmel a 2011–2012-es bajnokságot!0

Nemzeti Sport Online - F1

Minden, ami a Formula-1: friss hírek, eredmények, élő, szöveges közvetítések, képgalériák a száguldó cirkusz világából! És ami eljuttatja ezeket: a Nemzeti Sport Online F1-es okostelefon alkalmazása!

Nemzeti Sport Online - Topligák

A Nemzeti Sport Online az európai futball krémjét nyújtja az érdeklődőknek: az NSO Topligák okostelefon alkalmazás segítségével a 2011–2012-es idény során végig figyelemmel kísérheti az angol, a spanyol, az olasz és a német élvonal történéseit!

Nemzeti Sport Online BL

A Nemzeti Sport Online Bajnokok Ligájára készített okostelefon alkalmazásával végigkövetheti a 2011–2012-es európai futballidény elit csapatait, ahogy a legrangosabb kontinentális trófeáért küzdenek.

Nemzeti Sport Online vízilabda

A Nemzeti Sport Online tálcán kínálja a vízilabda világának eseményeit. Okostelefon alkalmazásunk segítségével végigkísérheti a nagy válogatott tornák eseményeit, értesülhet a legfrissebb hírekről, olvashat a magyar férfi és női válogatott meneteléséről.

TV műsor

Ötven csatorna tévéműsora, filmek, sorozatok, hírek és interjúk - mindez megtalálható a TvMűsor okostelefon alkalmazásban. Testreszabható a kedvenc csatornák listája, riasztás állítható be a kívánt műsorokhoz, de az is megtudható, hogy az alkalmazást használók körében mik a legnézettebb műsorok.

Nemzeti Sport

A Nemzeti Sport Magyarország egyetlen sportnapilapja. Minden, a sport iránt érdeklődő olvasónak tartalmas kikapcsolódást nyújt, tájékoztat, véleményt mond és alakít. A csaknem 110 éves múltra visszatekintő lap nemcsak a magyar lappiac egyik legpatinásabb szereplője, de nemzetközi viszonylatban is megállja a helyét. Első száma 1903. március 15-én került az utcákra, a húszas évek elején hetente kétszer jelent meg, 1923 óta pedig napilapként működik.

A lapstruktúra gerincét a labdarúgás, kézi és kosárlabda, hoki és vízilabda adja, mindezek mellett a tradicionális magyar sikersportágakkal, látványsportokkal, az atlétikával, a tenisszel, valamint a technikai sportokkal foglalkozik kiemelten a lap. A Nemzeti Sport általában 20-24 oldalas terjedelemben jelenik meg, normál berlini formátumban. A hét minden napján Sportfogadás mellékletet talál az olvasó a Nemzeti Sportban.

Magazinok

Képes Sport

A Képes Sport egy dinamikus, informatív, szórakoztató hetilap, amely nem csupán a sportot az átlagon felül kedvelő olvasókhoz szól. Nyelvezete könnyen érthető, közvetlen hangnemben mutatja be a sportcsillagokat és sporteseményeket.

Nemzeti Sport Magazin

A Nemzeti Sport Magazin a Nemzeti Sport időszaki, tematikus kiadványa, amely 2012-ben négy lapszámmal jelentkezik. Februárban a Formula-1 szerelmeseit szólítja meg, májusban a lengyel - ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságról, júliusban pedig a londoni olimpiai játékokról ad átfogó képet.

Sport&Style

A francia L'ÉQUIPE és a Ringier Kiadó közös munkájának eredményeként a sport és a luxus világa most egészen újszerű megközelítésben érkezik hozzánk. A 2009. november végétől magyar nyelven is megjelenő Sport & Style prémium stílusmagazin a sport és a divat ínyenceinek világába kalauzolja olvasóit.

Tv

Ismerje meg és nézze Ön is rendszeresen az NSO Tv-t! A Nemzeti Sport Online-on videós aloldalán megtalálja a legfrissebb és legérdekesebb mozgóképeket a sport világából. Gyors értékelések, elemzések, szakértői vélemények és összefoglalók a hazai és a nemzetközi sporteseményekről. Az NSO Tv exkluzív videóiban a kedvenc csapatok és a legnagyobb sztárok mindennapi életébe nyerhetnek betekintést a nézők.

Összeszedtük Önnek egy helyre a sportcsatornák kínálatát! A tvmusor.hu NSO-aloldalára kattintva eléri a sport témájú hazai és külföldi televíziók műsorát, és a többi adó programjából is könnyen kimazsolázható, ami sport, hiszen zölddel jelöltük ezeket. Beállíthatja a csatornák sorrendjét, ahogy az a legkényelmesebb, és akár házi műsorújságot is nyomtathat a felületről.