Wales: Ryan Giggs tagadja, hogy lefejelte volna exbarátnőjét

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.16. 12:37
null
Ryan Giggs tagadja az ellene felhozott vádakat (Fotó: AFP)
Újabb tanúkat hallgatott meg a bíróság az angol Manchester United korábbi játékosának, Ryan Giggsnek az ügyében. A walesi válogatott korábbi labdarúgója és szövetségi kapitánya sajtóhírek szerint lefejelte a 36 éves Kate Greville-t, akinek a húgát is megfenyegette – írja a BBC News.

A bíróság a legutóbbi tárgyaláson meghallgatta Kate Greville húgát, Emmát, aki az esküdtszéknek elmondta, látta, ahogy Giggs Kate Greville vállára teszi a kezét, majd nagy erővel szájon fejelte, amely után Kate sikoltott és a földre esett. Az eset után a korábbi labdarúgó ezt követően megfenyegette Emmát, miközben testvérével rendőrt akartak hívni, de Giggs neki azt mondta: „legközelebb lefejellek” és arra kérte a két nőt, ne hívják a rendőröket.

„Ne tedd, gondolj a lányodra és a karrieredre” – mondta Giggs.

Emma Greville vallómásában korábban elmondta, nővére és Giggs 2020. november 1-jén külön érkeztek haza a szállodából, ahol az éjszakájukat tervezték tölteni. Eközben viszont Kate Greville üzenetet küldött húgának, hogy csomagolja össze a cuccait, mert még aznap este távozik.

Amikor Kate Greville megérkezett, feldúlt volt, majd negyed órával később Giggs is hazaért, aki feszült volt és nem volt boldog. Emma Greville megjegyezte, testvére ivott, Giggs pedig nagyon részeg volt.

Elmesélte az esküdtszéknek azt is, hogy a pár veszekedett a folyosón és látta, hogy Giggs a konyhában a nővérén fekszik és annak telefonját ragadta meg. Bár sikeresen leszedte a korábbi labdarúgót testvéréről, de a pár közötti vita tovább folytatódott és itt történt az állítólagos fejtörés is.

A bíróság meghallgatta azt is, hogy Emma Greville bírálta nővérét, aki néhány nappal az incidens után fényképeket készített sérüléseiről.

Emma ezzel kapcsolatban kitért rá, nem értett egyet azzal a megállapodással, melyet nővére és annak egyik barátnője, Courtney beszélt meg, mert erkölcstelennek tartja egy eredetinek tűnő, de hamis kép felállítását.

Kate Greville azt válaszolta, szerinte borzasztóan néz ki, de jó volt, mert „kevésbé színpadias”. Emma Greville erre így válaszolt: „Szerintem jók a fotók, mivel valódinak tűnnek”. Megjegyezte: a zúzódások valódiak voltak.

Az incidens miatt kihallgatták a Ryan Giggset húsz éve ismerő szomszédot is, akinek a walesi azt mondta: Kate azzal vádolta, hogy más nőkkel is találkozott és megkérte, hogy segítsen rendezni a dolgokat, de a szomszéd nem akart belekeveredni a vitába, ezért nem ment át, de később látta, hogy rendőrök jönnek-mennek a környéken és látott egy fehér autót érkezni két nővel és egy másik férfival.

Őket úgy jellemezte: „sikoltoznak, kiabálnak és nevetnek” és „fel-alá rohangálnak az autópályán”.

A bíróságon meghallgatták Kate Greville főnökét, Elsa Roodt-ot is, aki elmondta, blokkolták a Giggstől érkező üzeneteket, mert azok olyan mennyiségben érkeztek, hogy Kate nem tudta elvégezni a munkáját.

„Idegesnek” tűnt, és „megszállottja” volt a telefonjának, hogy mindig elérhető legyen – mondta Roodt asszony Kate Greville-ről, de egy dubai szállodában történt incidensről is kérdezték, amikor Giggs meglátogatta Greville-t és valamiféle vita volt köztük, Greville csuklóján pedig zúzódásokat látott, melyre rá is kérdezett, de Greville csak annyit mondott, „durva szexet” folytattak.

A tárgyalás még folytatódik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik