Visszatér az ikonikus adidas Predator

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.24. 11:33
Címkék
Bemutatták az adidas legújabb futballcipő kollekciójának első darabját, amely az ikonikus Predator-modell 2018-as változata. A nemzetközi sztárfocisták mellett hazai válogatott játékosok is az új sziluettben lépnek majd pályára, így Paul Pogba és Mesut Özil mellett Holman Dávid is az új modellben játszik majd. (x)




 

Az adidas bejelentette, hogy legújabb Skystalker kollekciójában visszahozza minden idők egyik legsikeresebb futballcipőjét, a Predatort. Ez a darab segítette győzelemhez a 2000-es évek elején Zinédine Zidane-t és David Beckhamet, de népszerűsége mai napig töretlen maradt, annak ellenére, hogy a modell évek óta nem kapható kereskedelmi forgalomban. Az új szezonban Paul Pogba, Dele Alli, Ivan Rakitic és Mesut Özil mellett Holman Dávid és a hazai Freestyle Foci csapat tagjai is a legújabb Predator cipőkben játszanak majd.

A tervezők a Predator 18+ 360 Control megalkotásakor az eredeti sziluettből merítettek inspirációt, miközben a legújabb technológiai innovációkat is alkalmazták. A cél nem volt más, mint a piac leginnovatívabb focicipőjének megalkotása. A fekete, a piros és az arany árnyalatait ötvöző modellt a lábformához tökéletesen illeszkedő SOCKFIT COLLAR megoldással turbózták fel. A Primeknit felsőrészen alkalmazott CONTROLSKIN réteg az optimális tapadásért felel, az ANATOMICAL UPPER technológia pedig a sarokrészt biztosítja a maximális stabilitás érdekében.

A komplex mozdulatsorokat a modell PURECUT LACELESS és FORGED KNIT szerkezete támogatja: előbbi maximális felületi ellenállást biztosít, utóbbi pedig a focisták határozott játékát segíti. A talprészt a mesteri cselek és a kényelem jegyében fejlesztették, ezért nem maradhatott el a pontos labdakezelésre tervezett CONTROLFRAME keret és a maximális energia-visszaadást adó BOOSTTM párnázat sem.

Az ikonikus cipő pályára tervezett változata mellett utcai és terem verzió is érkezik a Predator 18 modellből, a Skystalker kollekció folytatásaként pedig az elkövetkező hetekben megjelenik az X és a NEMEZIZ modellek legújabb változata is.

A Predator 18+ 360 Control modellek hamarosan kaphatóak az adidas Football kiemelt partnereinél, illetve megtekinthetőek az www.adidas.hu/football weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik