Világfutball: Ribéry sajnálja, hogy Ibrahimovic nincs köztük

Vágólapra másolva!
2013.12.11. 15:10
Franck Ribéry, a Bayern München labdarúgója örömmel nyugtázta, hogy ott van az idei Aranylabda-szavazás háromfősre szűkített listáján, de sajnálja, hogy Zlatan Ibrahimovic nincs köztük.

„Boldog vagyok, nekem, a klubomnak és a családomnak egyaránt megtiszteltetés, hogy ott vagyok a három között, a folytatásban reméljük a legjobbakat – mondta Ribéry kérdésre válaszolva a Bayern keddi, Manchester City elleni BL-meccse (2–3) után. – Kicsit szomorúvá tesz viszont, hogy Zlatan Ibrahimovic nincs köztünk, hiszen az évek során semmit sem veszített a futballtudásából, és nagyszerű dolgokat vitt véghez a Paris Saint-Germainben."

Ribéryt arról is faggatták, mit gondol hazája, Franciaország válogatottjának világbajnoki csoportjáról (a „kékek" ellenfele Svájc, Ecuador és Honduras lesz jövő nyáron Brazíliában).

„Lehetett volna rosszabb is a sorsolás, de nem szabad félvállról venni ezt a csoportot sem. Nagyon komolyan kell állni a feladathoz, legalább úgy, mint az ukránok elleni pótselejtező-visszavágón" – válaszolta Ribéry, utalva a kijevi 0–2 után hazai 3–0-val kiharcolt továbbjutásra.

A FIFA január 13-i zürichi gáláján jelentik be, hogy a három jelölt – Ribéry, Cristiano Ronaldo (Real Madrid) és Lionel Messi (Barcelona) – közül ki kapja meg az idei Aranylabdát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik