Világfutball: a sztárcsatár balhézott, kivágták a Disney Worldből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.04. 22:53
Alex Morgan, 130-szoros amerikai válogatott labdarúgó több barátjával, köztük szintén sok futballistával az orlandói Disney Worldben járt, a helyszíni beszámolók szerint azonban nem sült el jól a látogatásuk: őt és további három társát rendőröknek kellett kikísérniük az élményparkból.

A beszámolók szerint a társaság – amelyből többen jelenleg is az Orlando férfi-, illetve női csapatában szerepelnek – egy brit kocsmában iszogatott, majd közülük többen, így Morgan is elkezdett üvöltözni a személyzettel.

„Ismerem az orlandói kommandósokat (egészen pontosan a SWAT-ot, amely egy különleges egysége a rendőrségnek – a szerk.)” – fenyegette az őt elvezető rendőröket Morgan a szem- és fültanúk szerint.

A helyi rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy végül négy embert kellett kikísérniük a parkból, a csoport további két tagját pedig tanúként hallgattak meg, eljárás azonban senki ellen nem indult.

Annual around the world in 8 hours. No big.

121.5k Likes, 496 Comments - Alex Morgan (@alexmorgan13) on Instagram: "Annual around the world in 8 hours. No big."


Morgan nem sokkal később a saját Twitter-oldalán kért elnézést a történtekért, illetve mindenkit biztosított, hogy tanul az esetből, és ilyen nem fog még egyszer előfordulni.

 


Morgan a 2016–2017-es szezont kölcsönben a Marozsán Dzsenifert is soraiban tudó Lyonnál töltötte. Franciaországban bajnoki és kupagyőzelmet ünnepelhetett, a Bajnokok Ligájában pedig szintén felért a csúcsra. Kölcsönszerződése lejárta után visszatért az Orlando női csapatához, a Pride-hoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik