Videó: Sneijder döntött, az Atlético-sztár a lelátón őrjöngött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.25. 13:27
null
Arda Turan a lelátón (Fotó: sporx.com)
A Galatasaray vasárnap este hazai pályán 2–0-ra nyert a Besiktas ellen a török bajnokság 37. fordulójában és nagy lépést tett története 20. bajnoki címe felé.

A harmadik helyezett Besiktas vereségével már biztosan lemarad a Bajnokok Ligájáról, a listavezető Galatasaraynál egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, a második pozíciót elfoglaló Fenerbahce még beleszólhat az aranyérem sorsába. (A Galata és a Fener is 19-szer nyert eddig bajnoki címet (ezzel csúcstartók), de a sárga-kékek emellett 19-szer végeztek a második helyen, míg a bordó-sárgák „csupán” 10-szer, azaz ha a Galatasaray végez az élen ebben a szezonban, egyedüli rekorder lesz Törökországban.)

A Glatasaray–Besiktas találkozóra ellátogatott a klub korábbi és az Atlético Madrid jelenlegi játékosa, Arda Turan is. A török válogatott támadó a meccs előtt az öltözőben lepte meg a hazai játékosokat és buzdította őket.

Az első félidőben Yasin Öztekin talált be, majd a 80. percben érkezett Wesley Sneijder, és eldöntötte a meccset. Arda Turan nem fogta vissza magát a lelátón.

A Besiktassal kapcsolatos hír, hogy a vezetőedző, Slaven Bilic elhagyja a csapatot és angol értesülések szerint a West Ham Unitednél lesz Sam Allardyce utóda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik