Videó: saját szurkolótársai hajszolták a halálba...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.17. 14:11
Óriási balhé volt szombaton Argentínában a Belgrano–Talleres (1–1) élvonalbeli bajnokin, córdobai városi derbin. A hazaiak egyik szurkolóját, Emanuel Ezequiel Balbót saját szurkolótársai támadták meg, majd szorították a korlátig. A 26 éves férfi menekülni szeretett volna, de három métert zuhant. Hétfőn életét vesztette.

Az argentin sajtó arról ír, hogy a tettes Oscar Gómez volt, aki köztudottan rossz viszonyt ápolt Balbóval. A hírek szerint a két férfi már régóta ellenségeskedett egymással, a háttérben pedig egy családi összetűzés áll.

Gómez korábban a Balbo család szomszédja volt, s évekkel ezelőtt megölte Emanuel Ezequiel bátyját, amikor ellopta a motorkerékpárját. Azóta elköltözött abból a negyedből, de nem felejtette el, hogy akkori áldozatának öccse annak idején tanúskodott ellene, és most a régi sebeket feltépve alakult ki balhé a stadionban.

„Gómez már megölte az egyik gyermekemet, és most közel van ahhoz, hogy a másikkal is ugyanaz történjen meg” – mondta vasárnap az apa a Cadena 3-nek. Aztán hétfőn jött a rossz hír: Emanuel Ezequiel Balbo belehalt a súlyos sérüléseibe.

A rendőrség azóta két embert letartóztatott az üggyel kapcsolatban.





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik