Videó: R. Carlos bámulatos passzt adott a jótékonysági meccsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.17. 10:43
Nagyszabású jótékonysági labdarúgó-mérkőzést rendeztek vasárnap a Chelsea stadionjában, a Stamford Bridge-en. A találkozót tizenegyesekkel a világcsapat nyerte meg, ám ezúttal sem az eredmény számított.

Az UNICEF (mai nevén: United Nations Children's Fund, az ENSZ Gyermekalapja) jóvoltából jöhetett létre a mérkőzés, amelyen angol sportolók (nem csak labdarúgók) tulajdonképpen egy vegyes világcsapattal küzdöttek meg.(mai nevén: United Nations Children's Fund, az ENSZ Gyermekalapja) jóvoltából jöhetett létre a mérkőzés, amelyen angol sportolók (nem csak labdarúgók) tulajdonképpen egy vegyes világcsapattal küzdöttek meg.

Míg az egyik oldalon például John Terry és Jamie Carragher szerepelt, a másik oldalon ott volt Didier Drogba, Michael Essien, a csapatkapitány pedig 9.58-as mezszámmal Usain Bolt volt.

Nagyszerű mozdulatokból nem volt hiány, elég csak a csereként beálló Roberto Carlos szemrevaló passzát megemlítenünk. A találkozó – amelyen a jamaicai sprinter is betalált – 2–2-es végeredménnyel zárult, tizenegyesekkel pedig a világcsapat nyert.

Az esemény apropóján hatmillió angol fontot (kb. 2 milliárd 150 millió forintot) sikerült összegyűjteni.

Soccer Aid on Twitter

The England starting lineup #SoccerAid


Soccer Aid on Twitter

And the #SoccerAid World XI starting lineup


 

ITV on Twitter

And pass of the game so far goes to... Roberto Carlos! #SoccerAid @SoccerAid https://t.co/qAPn8vSASx



Uk_goals on Twitter

Usain bolt #SoccerAid #UNICEF #england #usainbolt @usainbolt #SoccerAid2019 https://t.co/a6j5wiRvFM



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik