Besic sarokkal adott „gólpasszt”; 80 méteres szóló - szombati videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.31. 09:27
Beindult a futballnagyüzem szerte Európában, és szombaton több címvédő is pályára lépett. Angliában a Manchester City máris belefutott egy pofonba – a Stoke Citytől szenvedett 1–0-s vereséget. A német élvonalban a Bayern München 1–1-re végzett a Schalkéval, míg Spanyolországban az Atlético Madrid megszerezte első bajnoki győzelmét az újonc Eibar ellen. Tekintse meg az érdekesebb szombati meccsek összefoglalóit, góljait!

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) harmadik fordulójának nyitó mérkőzésén a Burnley fogadta a Manchester Unitedet, és küzdelmes meccsen 0–0-s döntetlent játszottak. A címvédő Manchester City hazai pályán kapott pofont a Stoke Citytől, míg a Chelsea gólgazdag mérkőzésen múlta felül az Evertont. Utóbbi találkozón bemutatkozott a liverpooliaknál a Ferencvárostól igazolt Muhamed Besic, aki „gólpasszt” adott az ellenfél csatárának, Diego Costának.

Burnley–Manchester United 0–0


Manchester City–Stoke City 0–1


Everton–Chelsea 3–6


Németországban a Schalke 1–1-re végzett újkori mumusával, a címvédő Bayern Münchennel.

Schalke
–Bayern München 1–1


Az olasz Serie A-ban a Juventus öngóllal nyert új idény első bajnokiján, míg a Roma Nainggolan és Gervinho egy-egy találatával diadalmaskodott a Fiorentina ellen.

Chievo–Juventus 0–1

Roma–Fiorentina 2–0

Hollandiában a magyar U-válogatott Otigba Kenny először volt kezdő a Heerenveenben a 2014–2015-ös holland élvonalbeli szezonban, és a visszatérését gólpasszal ünnepelte.

Heerenveen
–Utrecht 3–1 (Otigba gólpassza)


A spanyol élvonalban címvédő Atlético Madrid hazai pályán 2–1-re felülmúlta az Eibart, ezzel megszerezte első bajnoki győzelmét a 2014–2015-ös idényben.

Atlético Madrid–Eibar 2–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik