Szalai a tizenhatos széléről szépített, Messi fordított - vasárnapi videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.21. 10:28
Történelmi pofont kapott korábbi csapatától David Moyes. Az Everton 2–0-ra megverte hazai pályán a Manchester Unitedet, s ezzel 1970 után először fordult elő, hogy a liverpooliak egy bajnokságon belül kétszer is legyőzték a „vörös ördögöket″. Németországban a Stuttgart 3–1-re nyert a Schalke ellen, a vendégek találatát a csereként beálló Szalai Ádám szerezte. A francia élvonalban a korábbi MU-játékos, Dimitar Berbatov emelt gyönyörű gólt, ezzel kerekedett felül 1–0-ra a Monaco. Hollandiában meglepetésre a PEC Zwolle hódította el a labdarúgó Holland Kupát, míg Spanyolországban a Barcelona hátrányból fordított az Athletic Bilbao ellen. Összefoglalók.

Az Everton 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Manchester Unitedet, így továbbra is csak egyetlen pont a hátránya a negyedik helyezett Arsenallal szemben. A Liverpool idegenben diadalmaskodott Raheem Sterling duplájával és Luis Suárez góljával, míg az „ágyúsok″ a duplázó Lukas Podolski vezérletével 3–0-ra nyertek a Hull City vendégeként.

Norwich City–Liverpool 2–3

Hull City–Arsenal 0–3

Everton–Manchester United 2–0

A Monaco Dimitar Berbatov ötödik percben szerzett nagyszerű góljával győzött 1–0-ra a Nice ellen hazai pályán a francia élvonal 34. fordulójában.

Monaco–Nice 1–0

A Stuttgart 3–1-re nyert a Schalke ellen hazai pályán a német Bundesliga 31. fordulójában. A vendégek találatát a csereként beálló Szalai Ádám szerezte.

Stuttgart–Schalke 3–1 (Szalai gólja 2:27-től)


Stuttgart 3-1 Schalke (All Goals) 20-04-2014 by raghey

Meglepetésre a PEC Zwolle nyerte meg a labdarúgó Holland Kupát, miután a rotterdami döntőben hátrányból fordítva 5–1-re kiütötte az Ajaxot.

PEC Zwolle–Ajax 5–1


Highlights PEC Zwolle AJAX by goalsandmore

A rossz passzban lévő FC Barcelona a második félidő elején hátrányba került, de Pedro és Messi révén a katalánoknak sikerült fordítani.

Barcelona–Athletic Bilbao 2–1


Barcelona 2-1 Athletic Bilbao All Goals... by All_Goals

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik